Avslører sin nye slankehemmelighet

TV-stjernen har gått ned ni kilo siden januar.

VEIDE 103 KILO: Kirstie Alley har nok en gang slengt seg på slankebølgen, denne gangen ved hjelp av sitt eget diett-program. Her fra før hun begynte slankingen i januar.  Foto: All Over Press
VEIDE 103 KILO: Kirstie Alley har nok en gang slengt seg på slankebølgen, denne gangen ved hjelp av sitt eget diett-program. Her fra før hun begynte slankingen i januar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Kirstie Alley (59) har hatt en årelang kamp mot kiloene, og 59-åringen har rast opp og ned i vekt i ekte berg- og dalbane stil de siste 15 årene.

I 2006 var "Cheers"-stjernen slankeserien Jenny Craigs ansikts utad, og gikk ned 34 kilo. TV-stjernen klarte imidlertid ikke å opprettholde formen og da hun var på helsesjekk på nyåret viste vekten nok en gang over 100 kilo.

Skuespillerinnen har aldri vært redd for å snakke om vektproblemene og har til og med sitt eget realityshow - "Kirstie Alley's Big Life", som er basert på hennes kamp mot kiloene.

Nylig avslørte Alley at hennes største utfordringer når det gjelder slanking er "søtsug og en for stor appetitt", skriver People.

- Mine to største utfordringer når det gjelder å gå ned i vekt og opprettholde vekten er søtsug og at jeg har en altfor stor appetitt, forteller hun.

Vektproblemene var også årsaken til at hun nylig lanserte sitt eget slankeprogram - Organic Liaison - den første organske dietten som har blitt akseptert av det amerikanske landbruksdepartementet.

På Organic Liaisons nettside forklarer Alley at hun ønsket å lage et vekttap-program som ikke inkluderte "måltider jeg kan gjemme i skapet". I tillegg ville hun at dietten skulle "forbedre min egen og mine barns helse, samtidig som den krymper min enormt vide rumpe".

Ifølge pressemeldingen selskapet har gitt ut kan Organic Liaison tilby sine kunder organiske produkter som skal kontrollere søtsug og forbedre søvn ved hjelp av vitaminer. Produktene skal også minske kravet for karbohydrater og minske muskel smerter.

LES OGSÅ: - Har aldri veid mer enn 104 kilo