FÅR KRITIKK: Kostholdseksperter er ikke fornøyd med Hurleys avsløringer.
FÅR KRITIKK: Kostholdseksperter er ikke fornøyd med Hurleys avsløringer. Vis mer

Avslører sin kontroversielle diett

- 45-åringens råd vil få ekspertene til å rive seg i håret.

SEHER.NO:  Den britiske modellen og skuespillerinnen Elizabeth Hurley (45) nektet nylig for at hun noen gang har operert seg, for å bevare sitt fantastiske utseende.

- Jeg har lest at jeg akkurat har fått implantater i puppene. Men jeg er glad for å kunne meddele at jeg fortsatt er «au naturel», skrev skuespillerinnen nylig på sin Twitter-side ifølge People.

Nå avslører 45-åringen sine matvaner, og de er av den kontroversielle sorten. Hurley gjør ifølge Daily Mail ernæringsfysiologer rasende ved å fortelle at hun omtrent dropper frokosten helt.

Det Elizabeth får i seg om morgenen er store mengder varmt vann og noen ganger en kopp espresso. Litt senere på morgenen hender det hun spiser et par havrekjeks.

Selv om det er allment akseptert at frokosten er dagens viktigste måltid, maner 45-åringen om å ikke bry seg.

«Min diett overlevde de massive angrepene fra kostholdseksperter, men jeg sverger til nesten ingenting til frokost», forteller Hurley på sin Twitter-side.

Skuespilleren har en lang historie med merkelige dietter. Etter at hun ble mor til sønnen Damian i 2002, låste hun seg inne i Elton Johns hjem, der hun ikke spiste noen ting utenom havrekjeks, helt til babyvekten hadde forsvunnet helt.

Før graviditeten gikk hun gjennom en diett bestående av en karsesuppe, som det hevdes kan få deg til å gå ned nesten fem kilo på en uke.

Elizabeth var nylig på ferie i Sør-Frankrike, og twitret følgende en tidlig morgen:

«Enda en treningsøkt i dag, sammen med en stor mengde varmt vann. Begynner å bli skikkelig lei av det.»

Som antatt er ikke kostholdsekspertene overbevist over skuespillerens næringsinntak.

- Hvis du tror at litt varmtvann og en kaffe er alt som skal til for å se ut som Liz Hurley, tror jeg du tar feil, sier ernæringsfysiologen Carina Norris til Daily Mail, og mener litt grøt, frukt, nøtter og et glass juice er en mye sunnere måte å starte dagen på.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brystene mine er «au naturel»