Andrea Badendyck med kjæreste:

Avslører sin kjæreste­hemmelighet

«Farmen»-profilen deler privat nyhet.

FANT LYKKEN: Toppblogger Andrea Badendyck avslører på bloggen sin at hun ikke er singel lenger. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
FANT LYKKEN: Toppblogger Andrea Badendyck avslører på bloggen sin at hun ikke er singel lenger. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne Tonje Frøystad Garvik (29) slippe jubelen løs da hun stakk av med seieren i «Farmen». Det ble, som kjent, svært mye oppstyr etter finalen, fordi 29-åringens konkurrent Kjetil Nørstebø (28) anklaget henne for juks.

Det er derimot ikke bare de to finalistene det har vært mye bråk og oppmerksomhet rundt. I fjorårets sesong ble mange kjent med Oslo-bloggeren Andrea Badendyck (24), som sjarmerte seerne landet over.

Kort tid etter at «Farmen» begynte på skjermen, begynte det å versere rykter om at hun hadde funnet tonen med både den ene og den andre mannlige deltakeren. Dette motbeviste hun gang på gang, og nå spikrer hun igjen kista én gang for alle.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Hemmelighetsfull

På sin egen blogg avslører nemlig 24-åringen at hun har funnet kjærligheten.

«Verdens snilleste og søteste kjæreste uten tvil, jeg er heldig», skriver Badendyck på egen blogg, i forbindelse med et innlegg om hvordan hun den 24. januar feiret bursdagen sin.

Det kommer ikke frem hvem denne mystiske mannen er, og til TV 2 forteller bloggeren at hun ikke ønsker å avsløre identiteten hans riktig ennå.

- VERDENS SNILLESTE: Andrea Badendyck har fått seg kjæreste. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
- VERDENS SNILLESTE: Andrea Badendyck har fått seg kjæreste. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Han har derimot latt seg fotografere, og kysser Badendyck på munnen på et bilde hun har lagt ut. Bloggerens mystiske kjæreste har skjegg, er solbrun og har på seg en marineblå lue på bildet.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med bloggeren om hennes nyskutte gullfugl, men har foreløpig ikke fått svar fredag ettermiddag. Vi vet derfor lite om hvordan paret møttes, eller hvor lenge de har vært sammen.

Romansen har muligens oppstått sent i høst, siden det før det gikk rykter om at hun - som nevnt - datet flere «Farmen»-profiler.

Nektet hardnakket

Både TV-seere og flere av de andre «Farmen»-deltakerne har blant annet vært vitne til øyeblikk som viste at Andrea og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) hadde et godt øye for hverandre.

Dette var hun raskt ute med å avkrefte selv.

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, sa Andrea til Se og Hør om Nikolai.

Samme dag publiserte imidlertid Andrea et bilde på Instagram av seg selv og en annen «Farmen»-deltaker, nemlig Paal Nygård (27):

«Han her», skrev Badendyck til bildet, etterfulgt av blant annen en hjerteemoji. Og det tok ikke lang tid før bildet, som i skrivende stund har over 7000 likerklikk, mottok en rekke kommentarer som satte fart i spekulasjoner om en mulig romanse.

Også denne gangen måtte Badendyck, overfor VG, avkrefte rykter:

- Jeg ble egentlig litt overrasket over at så mange plutselig begynte å spekulere på at vi er kjærester. Til og med andre deltakere. Folk har vel sett at jeg og Paal har vært en del sammen her hjemme, jeg tror det er derfor de har de tankene. Men jeg la bare ut bildet fordi jeg synes det er fint, sa hun til avisen.

Kjendisene avslører hva de prøvde å smugle med seg inn på farmen. Vis mer

Vil studere

Andrea Badendyck har i mange år før «Farmen» - og romanserykter - klart å skape overskrifter helt på egen hånd. Hun drev en av landets best leste blogger, og tjente en formue på sponsing og reklamering. Den hverdagen har hun imidlertid sett seg lei på, kunne hun fortelle til Se og Hør i november.

- Jeg synes det er befriende å slippe presset om å hele tiden måtte gi noe av seg selv. Du er nødt til å skrike stadig høyere i denne bransjen, og det har jeg ikke behov for.

Se og Hør ble med da flere av «Farmen»-jentene dro på sydentur til Gran Canaria. Vis mer

Målet er å returnere til skolebenken, kanskje til sykepleierstudiet.

- Jeg har lyst til å oppleve studentlivet, og ikke minst ha en utdannelse som jeg kan lene meg på. Penger gjør meg ikke lykkelig, jeg vil heller ha en givende jobb, sa hun.

Som følge av å ha vært et kjent navn i bloggverdenen, har Badendyck en Instagram-konto som teller i overkant av 150 000 følgere. Denne planlegger hun riktignok å ta vare på i framtiden.

- Det er en inntektskilde som, sammenlignet med bloggen, ikke krever like mye innsats. Jeg kommer til å holde på med sosiale medier ved siden av, men hadde blitt gæren av å ikke gjøre noe mer, avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Det er jo en grunn til at jeg giftet meg med Jenny

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer