Andrea Badendyck med kjæreste:

Avslører sin kjæreste­hemmelighet

«Farmen»-profilen deler privat nyhet.

FANT LYKKEN: Toppblogger Andrea Badendyck avslører på bloggen sin at hun ikke er singel lenger. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
FANT LYKKEN: Toppblogger Andrea Badendyck avslører på bloggen sin at hun ikke er singel lenger. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne Tonje Frøystad Garvik (29) slippe jubelen løs da hun stakk av med seieren i «Farmen». Det ble, som kjent, svært mye oppstyr etter finalen, fordi 29-åringens konkurrent Kjetil Nørstebø (28) anklaget henne for juks.

Det er derimot ikke bare de to finalistene det har vært mye bråk og oppmerksomhet rundt. I fjorårets sesong ble mange kjent med Oslo-bloggeren Andrea Badendyck (24), som sjarmerte seerne landet over.

Kort tid etter at «Farmen» begynte på skjermen, begynte det å versere rykter om at hun hadde funnet tonen med både den ene og den andre mannlige deltakeren. Dette motbeviste hun gang på gang, og nå spikrer hun igjen kista én gang for alle.

Hemmelighetsfull

På sin egen blogg avslører nemlig 24-åringen at hun har funnet kjærligheten.

«Verdens snilleste og søteste kjæreste uten tvil, jeg er heldig», skriver Badendyck på egen blogg, i forbindelse med et innlegg om hvordan hun den 24. januar feiret bursdagen sin.

Det kommer ikke frem hvem denne mystiske mannen er, og til TV 2 forteller bloggeren at hun ikke ønsker å avsløre identiteten hans riktig ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer