LIKER NESEN: Jessica Simpson har nesen som sin egen favoritt-kroppsdel. Foto: Stella Pictures
LIKER NESEN: Jessica Simpson har nesen som sin egen favoritt-kroppsdel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslører sin favoritt-kroppsdel

- Den er unik og ikke helt feilfri...

SEHER.NO: Artisten og skuespilleren Jessica Simpson (29) avlører i et nytt intervju at hun har en favoritt-kroppsdel. Og da er det ikke snakk om smilet eller kløften hennes.

- Jeg liker nesen min veldig godt. Det er min favoritt-kroppsdel, sier hun til Fox News.

- Den har en liten kul, men jeg liker profilen min. Jeg tror ikke noen andre i hele verden har en lik nese som meg. Det er unik og ikke helt feilfri.

29-åringen var gjennom et medie-helvete i begynnelsen av fjoråret, etter at hun viste seg frem under en opptreden noen kilo tyngre enn tidligere. Den dag i dag er hun glad for all oppmerksomheten rundt vekten hennes.

- Jeg følte at jeg trengte å finne noe lys i det mørke stedet jeg befant meg. Folk som dømte meg på grunn av vekten min har jeg egentlig ikke noe med å gjøre. Jeg har funnet noe som hjalp meg å komme gjennom det.


Jessica er for tiden med i sin nye serie «The Price of Beauty», der hun prøver alt for å bli penere. Der fikk fikk favoritt-kroppsdelen hennes en skikkelig gjennomskylling med vann, da hun stakk en tekanne inn i den.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Se hva Jessica gjør for å bli penere