<strong>TRØST:</strong> Heldigvis for Selena har hun en god støtte i kjæresten Justin Bieber. Her er de to på romantisk ferie i Los Cabos i Mexico tidligere denne måneden. Foto: Stella pictures
TRØST: Heldigvis for Selena har hun en god støtte i kjæresten Justin Bieber. Her er de to på romantisk ferie i Los Cabos i Mexico tidligere denne måneden. Foto: Stella pictures Vis mer

Avslører sin døde søsters navn

Selena Gomez får trøst av kjæresten etter at moren Mandy spontanaborterte.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har vært et vanskelig halvår for den søte skuespillerinnen Selena Gomez (19). Tidligere denne høsten ble det spekulert i om kjæresten Justin Bieber (17) hadde fått en 20 år gammel fan gravid, noe som senere har blitt avvist.
 
For den søte 19-åringen, som har vært enebarn hele livet, ble derfor gleden stor da moren Mandy Teefey fortalte at hun og Selenas stefar Brian Teefey ventet barn. Men lykken ble kortvarig. Nylig ble det kjent at moren spontanaborterte.

I julen benyttet Selena det sosiale nettstedet Facebook for å takke fansen for all støtten den siste tiden. Hun avslørte også hva den ufødte babyen skulle ha hett:

«God jul til alle sammen. Jeg kan ikke takke dere nok for all støtten dere har gitt meg den siste tiden. Vi setter pris på hver og én av dere. Kjærlig hilsen meg, mamma, Brian og vår skytsengel Scarlett. Gud velsigne dere.».

Heldigvis for den skjønne stjernen har hun god støtte i kjæresten Justin, som hun har vært sammen med i snart ett år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tatoverte «Drake» i panna 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer