SEXREGLER: Programleder for Bonde söker fru, Linda Lindorff, avslører at hun sier til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst. Foto: NTB Scanpix
SEXREGLER: Programleder for Bonde söker fru, Linda Lindorff, avslører at hun sier til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Bonde söker fru»:

Avslører sexregler i svenske «Jakten på kjærligheten»

Programleder Linda Lindorff sier at hun pleier å si til deltakerne at de ikke får ligge med hvem som helst.

Det er ikke bare enkelt å finne en å dele livet med. For noen blir løsningen å melde seg på forskjellige realityprogrammer for å finne den rette, noe som også har sine begrensninger.

Linda Lindorff, programleder for «Bonde söker fru» - den svenske versjonen av «Jakten på kjærligheten» - kan nemlig avsløre at hun gjør sitt for å forhindre at det blir for mye hopping i høyet.

I den norske versjonen har seerne blitt overrasket med både hete kyss og friere som blir sendt uventet hjem gjennom årene. Men det har tidligere blitt klart at vi har litt å gå på i forhold til svenskene.

ROMANTIKK: Det første kysset i 2017-sesongen av «Jakten på kjærligheten» kan bonde Erik Grytnes skryte på seg. Etter noen sekunder med stillhet, ble det hett mellom han og frier Maria. Video: TV 2 Vis mer

Et eksempel på det er da bonden Leonora Vilhelmsson skapte dramatikk da hun trakk seg, fordi hun hadde truffet - og falt for - frieren Louise Ericksson bak produksjonens rygg.

Nevnte Lindorff var i fyr og flamme over den overraskende vendingen, men kunne senere fortelle at lykken tok slutt for paret.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet.

Sexregler

I et ferskt intervju med radiokanalen Mix Megapols, kan Lindorff nå avsløre at hun også fraråder deltakerne å ha sex med for mange under innspillingen av realityprogrammet.

- Jeg bruker å si til bøndene at de ikke får ligge med hvem som helst, og hvor mange de vil. Men man får kysse så mange man vil, for å kjenne på om gnisten er der, sier hun i programmet «Dilemma».

- Har dere sexregler i programmet? Hvor går grensen - to, tre? Sist jeg så på det, var det voksne menn og kvinner der. Kan de ikke gjøre som de vil? spør Hasse Aro i programmet.

- For meg blir det uetisk om de begynner å ligge med alle. Om de ligger med en først, og seinere en til, og en til der igjen, sier hun.

- Det handler jo om å finne den rette.

Produksjonen tok grep

Ukontrollerte møter på nattestid har vært et problem for produksjonen tidligere, ifølge Expressen.

GOD STEMNING: Jakten-frierne får seg en overraskelse da de inviteres til boblebadet av bonden Invar i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

De skriver at TV4 i vår kunne melde at de har gitt medlemmer av produksjonen i oppdrag om å følge bøndene etter at de forlater innspillingslokalene.

- Det er ikke fordi vi ikke stoler på dem, det gjøres fordi vi vil se hva som skjer med dem, og når det skjer. Om det skjer noe uforutsett, så har vi noen på plass som vet om det.

- Vi vil ikke på noe vis hindre kjærligheten, vi vil bare sørge for at møtene skjer under kontrollerte omstendigheter, sa Lindorff til Nöjsebladet den gang, ifølge Expressen.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Vraket Jakten-frier fordi han var barnløs

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Slik setter de fart på romanseryktene

Slik setter de fart på romanseryktene

Punger ut for eget blod

Punger ut for eget blod

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- De kommer ikke til å forlove seg

- De kommer ikke til å forlove seg

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255