Miley Cyrus:

Avslører sannheten

- Genialt, sier artisten.

FORKLARER: For 15 år siden ble et fotografi av stjernen omdiskutert verden over. Foto: Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / NTB
FORKLARER: For 15 år siden ble et fotografi av stjernen omdiskutert verden over. Foto: Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ga artisten Miley Cyrus (30) ut låta «Used To Be Young». Låten kan tolkes som et slags oppgjør med ungdomstiden til sangfuglen - i en rekke videoer på appen TikTok tar hun for seg ulike hendelser fra da hun var ung.

For 15 år siden figurerte Cyrus på forsiden av magasinet Vanity Fair. Hun var 16 år gammel den gangen, og var bare kledd i et laken som var løst surret rundt kroppen hennes, og ryggen var bar. Det var Annie Leibovitz (73) som tok bildet.

Foto: Faksimile / Vanity Fair
Foto: Faksimile / Vanity Fair Vis mer

I 2008 ble bildet omdiskutert, og flere spurte seg om det egentlig var passende. Cyrus var mindreårig, og hun var et forbilde for unge verden over som hovedrollen i Disney-serien «Hannah Montana».

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve Party» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Nå tar 31-åringen bladet fra munnen og røper hva som egentlig skjedde den dagen det omtalte fotografiet ble tatt.

- Alle kjenner kontroversene rundt bildet, men ingen vet hva som skjedde bak kameraet, som alltid er mer meningsfylt, sier hun og forklarer videre at lillesøsteren Noah Cyrus (23), var den som tok bildet.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 15

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

- Hun satt på Annies fang og trykket på kameraknappen, og tok bildet. Familien min var der. Dette var første gang jeg prøvde rød leppestift, sier hun.

ROSA: Her er Miley Cyrus kledd som karakteren Hannah Montana. Foto: Erik Pendzich/REX
ROSA: Her er Miley Cyrus kledd som karakteren Hannah Montana. Foto: Erik Pendzich/REX Vis mer

Hensikten med bildet var å vise kontrastene mellom Cyrus og karakteren Hannah Montana.

- Bildet er helt motsatt av den popstjernen jeg var kjent for å være, sier hun og legger til:

- Det var et genialt valg av de ansvarlige, når jeg ser tilbake på det.

Cyrus har tidligere gått ut på Twitter/X for å uttrykke at hun ikke angrer. New York Post omtalte bildet som hennes «skam» i 2018, og hevdet at hun var lei seg og ba om unnskyldning for bildet.

«Jeg er ikke lei meg», skrev hun i store bokstaver.

LES OGSÅ: Henges ut av ektemannen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer