Morgan og Ola-Conny:

Avslører sannheten om vennskapet

- Så fort jeg viser meg et sted, kommer folk bort og spør: «Hvor er Morgan?».

RADARPAR: Realityduoen Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) framstår kanskje som verdens beste venner på tv. Virkeligheten er riktignok en litt annen. Foto: Kanal5 / Discovery
RADARPAR: Realityduoen Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) framstår kanskje som verdens beste venner på tv. Virkeligheten er riktignok en litt annen. Foto: Kanal5 / Discovery Vis mer
Publisert

Morgan Karlsson (45) og Ola-Conny Wallgren (54) er muligens Sveriges, om ikke Skandinavias, mest omtalte varehusmedarbeidere. Duoen har figurert sammen på tv i en årrekke, først og fremst i dokusåpa som følger arbeidsplassen deres, det enorme lavprisvarehuset Gekås Ullared.

På tv framstår kollegene nærmest som et tospann, som stort sett følger hverandres hverdag, både på og etter jobb. Karlsson og Wallgren har dessuten laget flere spinoff-serier sammen, der de har reist rundt til alle verdenshjørner for å utforske nye kulturer.

Radarpar i tv-ruta til tross, skal vi tro Wallgren stemmer bildet dårlig med virkeligheten.

Nøye planlagt

- Jeg henger ikke med Morgan på fritiden, erkjenner 54-åringen overfor den svenske avisen Expressen.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer Vis mer

Wallgren og Karlsson er aktuelle med den tiende sesongen av «Ullared», der de nok en gang henger som erteris. Wallgren forteller at flere av opptakene riktignok er nøye planlagt av produksjonen.

- Av og til synes jeg kanskje at det blir litt mange gjentakelser. Men samma det, dette er tv, og resultatet skal bli bra. Ellers hadde det jo ikke blitt noe program, forteller 54-åringen.

Etter ti år med kamerateam på slep har Wallgren gjort seg mange erfaringer med tv-produksjon, og setter høyere krav til innspillingen.

- Jeg tar større del i hva som skal gjøres på tv, og hvordan det skal gjøres. Dette er underholdning, og skal være humoristisk, men jeg forsøker å holde det så ekte som mulig, sier han.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren intervjues om hvordan det er å være i Norge i forhold til Sverige. Vis mer

- Har et eget liv

Wallgren understreker at han og Karlsson ikke har noe uoppgjort, og er venner. Det er likevel én ting ved det overdrevne kompis-stempelet som irriterer ham:

- Så fort jeg viser meg et sted, kommer folk bort og spør: «Hvor er Morgan?» Da kan jeg bli både forbanna og sur. Jeg har faktisk et eget liv, og andre kompiser. Folk tror at livet mitt bare handler om oss to, forteller han.

54-åringen er en populær karakter i Sverige, og skapte seinest overskrifter like før jul, da han kunngjorde at han hadde fridd og fått ja fra sin 17 år yngre kjæreste.

Nyheten om at Wallgren hadde fått seg kjæreste, kom et drøyt år etter at realityprofilen erklærte at han var «livredd for jenter». Wallgrens forrige forhold endte nemlig i retten, som følge av et meget bittert brudd.

- Det var et helvete, og nå tør jeg ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarte han til svenske Hänt den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Gikk på en smell

Også da Se og Hør snakket med ham i april i fjor, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett, fortalte han den gang.

Uhell i kjærlighetslivet til tross, Wallgren er altså ikke typen som gir opp.

Helt siden svenske Kanal 5 begynte å følge stedet han har vært ansatt ved i en årrekke, har interessen for den joviale trebarnsfaren fra Tvååker vært stor. Også blant det motsatte kjønn.

Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen.

Slik var det fortsatt da Se og Hør snakket med ham før sommeren i fjor, skal vi tro 54-åringen.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, eller, spøkte han.

LES OGSÅ: Hustrøbbel for ekteparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer