Khloé Kardashian

Avslører sannheten bak utroskaps­beskjeden

- Vi ville ikke stresse henne.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare dager før Khloé Kardashian (34) fødte datteren True i april, ble kjæresten Tristan Thompson (27) anklaget for utroskap.

Videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i mediene, og siden har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet. De har også kjempet godt for å holde detaljer fra konflikten privat, slik at de i eget tempo kunne finne ut av ting uten medienes innblanding.

Nå er det derimot ikke lenge før vi får vite flere detaljer i saken. Søstrene har som kjent «Keeping Up With The Kardashians»-filmteamet rundt seg til enhver tid, og det har derfor lenge vært ventet at sannheten om hva som egentlig skjedde vil komme på tv etter hvert.

Den kommende episoden av realityserien, som kommer ut på mandag i Norge, skal nemlig ta for seg den famøse affæren Tristan hadde.

- Ingen hadde mot

Det er Cosmopolitan som omtaler saken først. Kanalen E!, som produserer den verdenskjente realityserien, har gitt ut en liten smakebit av den kommende episoden. Der kommer det blant annet frem hvem det var som fortalte Khloé den knusende nyheten om at Tristan angivelig hadde vært utro.

Kanalen har klippet sammen øyeblikkene der alle søstrene får vite om videoen av Tristan. Kendall var på biltur med Scott, Kylie satt i sminkestolen, Kim skulle intervjues og Kourtney var hjemme.

Alle reagerer med sjokk og vantro på videoen av basketballspilleren som kysser med en annen, og diskuterer ivrig hva de skal gjøre.

  • Se video øverst i artikkelen!
VONDT: Det var Kylie som måtte fortelle Khloé at mannen hun ventet sitt første barn med hadde vært utro. Foto: NTB scanpix
VONDT: Det var Kylie som måtte fortelle Khloé at mannen hun ventet sitt første barn med hadde vært utro. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det blir tidlig stilt spørsmål ved hvordan søstrene skal fortelle sin gravide søster om nyheten. Skal de si fra selv, eller bør de la henne finne ut av dette på egen hånd? Det har heller ikke vært kjent før nå hvordan Khloé fikk den knusende beskjeden.

Kylie, klanens yngste søster, bestemte seg for å ta saken i egne hender. Hun visste selv godt hvordan det var å være gravid, som Khloé var på det tidspunktet, og det siste hun ville var at søsteren skulle begynne å føde på grunn av stress.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

- Ingen hadde mot nok til å fortelle det til Khloé, siden vi visste at fødselen bare var noen dager unna. Vi ville ikke stresse henne, men vi visste også at det var den rette tingen å gjøre. Det var derfor jeg som sa det til henne, sier Kylie i videoen, og fortsetter:

- Jeg ville ikke såre henne, men jeg tenkte at hun måtte få høre det fra en av oss, sier hun i klippet.

Det er knyttet stor spenning til hvordan resten av episoden kommer til å utfolde seg, og hva som eventuelt dukker opp av nye detaljer om utroskapsskandalen.

- På bristepunktet

Selv om verken Khloé eller Tristan har kommentert skandalen, annet enn i små drypp her og der, er det mange som med tilknytning til saken, ofte prater med pressen.

Flere ganger har Khloé avkreftet hyppige bruddrykter, og stadig hevdet at hun for tiden er lykkelig i småbarnstilværelsen der hun fokuserer mye på lille True. For Tristan sin del, skal ting være litt mer usikker, hevder kilder People snakket med nylig.

- Ting virker mer ustabilt i forholdet deres nå, sa kilden.

Ifølge magasinet skal Tristan ha blitt observert mye alene i det siste. En kilde fortalte at basketballspilleren og Khloé skal ha blitt observert i Cleveland, der Tristan spiller basketball, to dager på rad uten deres felles datter.

Går til psykolog

Ifølge People skal Khloé ha bedt Tristan om å gå til psykolog tidligere i august for å få bukt med problemene sine.

- Tristan nektet i utgangspunktet å dra, men har innsett hvor viktig det er for Khloé. Han har endelig forstått hvor mye han har såret Khloé. Han vil at Khloé skal være fornøyd med han, så han forsøker virkelig å være den beste personen han kan være, uttalte kilden.

Selv har Khloé ikke ønsket å oppsøke profesjonell hjelp.

- Khloé ønsker ikke å få profesjonell hjelp. Når noen prøver å snakke om det, avbryter hun bare eller legger på telefonen, uttalte en venn av realitystjernen til Radar Online i sommer.

- Det er komplisert

Rykter om brudd mellom den turbulente duoen har svirret de siste månedene, og under Kylie Jenners bursdagsfeiring i august, kastet Khloé bensin på bålet.

Under feiringen kunne de festglade gjestene velge mellom tre forskjellige drikkekopper, der man valgte farge på koppen ut ifra sin sivilstatus.

LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som utløste nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram
LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som utløste nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Dersom man er singel, valgte man gul kopp. Rød kopp gikk til de som er i et forhold, mens om man er i en relasjon man anser som «komplisert», tok man med seg en grønn kopp. Fansen var raskt ute med å legge merke til at 34-åringen drakk av en grønn kopp under den storslåtte feiringen, ifølge Harper's Baazar.

En fan-side på Instagram delte dermed et bilde av Khloé fra søsterens fest med følgende tekst:

«Khloés kompliserte kjærlighetsliv. Kardashian hinter om at ting med Tristan Thompson er vanskelig etter at hun festet uten ham».

Den ferske moren så seg imidlertid lei av bruddryktene, og la igjen en krass kommentar i kommentarfeltet til bildet, ifølge Harper's Bazaar.

«Jeg bestilte en drink, som ble servert i en kopp, og jeg drakk den. Slutt på historien. Det er ikke så dypt, lol. Jeg drakk fra kopper i alle forskjellige farger den kvelden», skrev hun.

LES OGSÅ: - Jeg angret på at jeg takket ja

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer