David og Victoria Beckham:

Avslører sannheten bak sveisen

- Jeg elsker mote.

HEI SVEIS: David Beckham har gjennom åra skapt flere overskrifter med manken sin. Her med kona Victoria Beckham. Foto: REX / NTB
HEI SVEIS: David Beckham har gjennom åra skapt flere overskrifter med manken sin. Her med kona Victoria Beckham. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at ekteparet David (47) og Victoria (48) Beckham har vekket oppsikt både én og 50 ganger med stilen sin. Helt siden de ble et par har de nemlig møtt opp på de fleste tilstelninger sammen - gjerne i koordinerte antrekk.

Én ting de - heldigvis - ikke har koordinert til punkt og prikke, er hårfrisyren.

Gjennom karrieren som fotballspiller gjorde Beckham seg kjent for frisparkene sine. Han gjorde seg imidlertid minst like kjent for sine mange frisyrer.

47-åringen, som har vært gift med kona siden 1999, ble nemlig i begynnelsen av 2000-tallet sett med en rekke oppsiktsvekkende hårstiler.

Blant annet vekslet han mellom langt og kort hår, oppsatt hår, barbert, fletter og hanekam.

Nå avslører han sannheten bak de mange frisyrene - og røper samtidig hvordan kona var involvert.

- Folk har alltid trodd at Victoria hadde en stor innflytelse på hva jeg hadde på meg, hva jeg gjorde med håret eller tatoveringene mine, sier 47-åringen i et Youtube-intervju med tidligere fotballstjerne Gary Neville.

- Sånn er det ikke. Jeg har alltid bestemt selv for å bære rene lærantrekk eller denim. Jeg elsker mote, sier han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer