Kim Kardashian:

Avslører sannheten bak pinlig truse-glipp

Kim Kardashian innrømmer nå at hun ikke skjønte at «buksa» var helt gjennomsiktig.

UPS! Kim Kardashian innrømmer at hun ikke hadde planlagt at alle skulle se trusa i det mye omtalte strømpebukse-antrekket. Foto: NTB Scanpix / Instagram
UPS! Kim Kardashian innrømmer at hun ikke hadde planlagt at alle skulle se trusa i det mye omtalte strømpebukse-antrekket. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kim Kardashian West (37) elsker å sjokkere, men nå viser det seg at ikke alle stuntene er like planlagte. Som da hun i fjor dukket opp i en totalt gjennomsiktig «bukse».

Det var under moteuken i New York at Kim iførte seg et antrekk som ikke var helt gjennomtenkt.

Det avslører hun i et nyere innlegg på Instagram. Reality-dronningen la nemlig ut et såkalte tilbakeblikksbilde, der hun tar en poserer foran et speil iført det nå berømte antrekket.

Hun skriver: «#FBF (tilbakeblikk) til den gangen i New York da jeg trodde at buksene mine ikke skulle bli gjennomsiktige når de ble fotograferte».

Viste g-strengen

Kim, som ikke er redd for å le litt av seg selv, skulle kanskje ønske at hun hadde testet antrekket foran en blitslampe før hun spaserte ut i offentligheten iført en skinnjakke, bh, gjennomsiktige sko og en liten veske.

Ja, man kan vel lett konkludere med at man kan se undertøyet, som for øvrig var en svart g-streng dratt høyt oppover hoftene, rett gjennom det tynne stoffet til tightsene.

Selfie-stjernen, som så klart var selvskreven på første rad under mange av de store visningene under moteuken, skiftet gjerne antrekk flere ganger om dagen for å fange fotografenes oppmerksomhet.

Det samme gjaldt hennes modell-lillesøster Kendall Jenner (22), som også valgte å vise trusa senere samme kveld. Det ble aldri avklart om dette var avtalt spill mellom søstrene, eller om de bare liker å vise frem undertøyet.

(Saken fortsetter nedenfor)

VISER OGSÅ TRUSA: Kendall Jenner poserte i dette antrekket under samme moteuke. Foto: NTB Scanpix
VISER OGSÅ TRUSA: Kendall Jenner poserte i dette antrekket under samme moteuke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny kontrovers

Det er heller ikke mange dagene siden sist det blåste rundt den kontroversielle 37-åringen. Nylig la hun nemlig ut et foto der hun er iført stramme treningstights og en BH.

Håret hennes mørkt, noe som indikerer at bildet ble tatt for en stund siden, da realitystjernen har blondt hår for øyeblikket.

I speilet til høyre i bildet kan du se Kims datter North (4) stå i bakgrunnen med mobilen. Kim fotokrediterte også datteren for det lettkledde bildet da hun la det ut på Instagram-profilen sin.

Bildet vakte stor oppsikt blant Kims følgere, og selv om noen synes at det er søtt, er det mange av som mener at bildet er trist og at Kim har gått langt over streken.

«Jeg synes ikke at dette er greit, og jeg ville aldri latt barna mine få gjøre noe sånt som dette. Men vi oppdrar vel alle barna våre forskjellig», kommenterer en av følgerne.

På bildet ser det ut som at Kim er i ferd med å kle av seg eller skifte foran speilet, når North tar opp kameraet for å ta et bilde av sin halvnakne mor.

«Jeg husker at du fortalte i en episode av 'Keeping Up With The Kardashians' for en stund siden at du syntes det var så vanskelig å prøve å beholde kjendisstatusen med klærne av. Vel, nå har du nådd bunnen, selv til å være deg Kim. Gjør hva du vil som en voksen person, men ikke ta med deg datteren din på den samme reisen. Vær en mor først og fremst, ikke bruk barna dine i din jakt på kjendisstatusen», kommenterer en annen.

Stor forandring

Det er under en måned siden Kim og ektemannen Kanye West ønsket sitt tredje barn til verden via surrogati, en liten jente som fikk navnet Chicago West.

Ifølge Eonline fortalte en kilde nær paret hvordan Kim og Kanye prøvde å tilvenne de to søsknene North og Saint West (2) til den nye babyen.

- Babyen sover hele tiden, så det har ikke vært helt kaos enda. Kim har hatt tid til å både trene og tilbringe mye tid sammen med North og Saint. Hun koser seg med å slappe av hjemme og venner seg til livet som trebarnsmor, forteller kilden til nettstedet.

Les også: Bekreftet forholdet i forrige uke - giftet seg i skjul

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer