Ed Sheeran:

Avslører sannheten bak Ed Sheerans sverdulykke

- Det er merkelig at folk gikk på det, sier James Blunt.

FYLLEHISTORIE: I slutten av november 2016 (t.v.) skapte Ed Sheeran overskrifter med et tydelig arr på kinnet. Nå avslører kompis og kollega James Blunt (t.h.) hva som virkelig skjedde. Foto: NTB scanpix
FYLLEHISTORIE: I slutten av november 2016 (t.v.) skapte Ed Sheeran overskrifter med et tydelig arr på kinnet. Nå avslører kompis og kollega James Blunt (t.h.) hva som virkelig skjedde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november i fjor skapte Ed Sheeran (26) overskrifter verden over, etter at det ble hevdet at prinsesse Beatrice (28) hadde gitt ham et sår i ansiktet med et seremonielt sverd.

Den britiske stjerneartisten ble ifølge tabloidavisen The Sun skadet da prinsessen som en spøk skulle slå «You're Beautiful»-sangeren James Blunt (43) til ridder på en fest.

Den angivelige sverdulykken fant sted fordi prinsessen ikke var klar over at Sheeran stod bak henne da hun svingte sverdet, noe som førte til at sangeren fikk et synlig arr på kinnet.

Denne komiske festhistorien virket kanskje for god til å være sann, og nå viser det seg at den var nettopp dét.

- Ed var full og tullet rundt

I et intervju med ShortList avslører nemlig James Blunt hva som egentlig hendte med artistkollega Ed Sheerans ansikt på den nevnte festen. Og prinsesse Beatrice var altså ikke den skyldige.

- Ed var full og tullet rundt, og han kuttet seg selv. Vi fant opp en fantasihistorie, og folk gikk på den. Det var veldig flaut, røper Blunt.

USKYLDIG: Prinsesse Beatrice (t.h.), her sammen med søsteren, prinsesse Eugenie og faren sin, prins Andrew, i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: Gero Breloer/AP/NTB scanpix
USKYLDIG: Prinsesse Beatrice (t.h.), her sammen med søsteren, prinsesse Eugenie og faren sin, prins Andrew, i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: Gero Breloer/AP/NTB scanpix Vis mer

På spørsmål fra journalisten om hvor mye av sverdhistorien som er oppspinn, kommer 43-åringen med følgende svar:

- Alt sammen. Med unntak av det faktiske arret. Det er merkelig at folk trodde på det. Jeg skylder på ham. Han må være desperat - han prøver å selge plater, sier popartisten humoristisk.

Selv om Ed Sheeran altså ikke ble stukket i ansiktet med et sverd da prinsesse Beatrice skulle slå James Blunt til ridder, bedyrer sistnevnte at han i det minste var til stede da uhellet inntraff.

- Ja, men det var ikke jeg som gjorde det! Han kuttet seg selv, jeg bare lappet ham sammen. Det har fått ham til å se bedre ut, konkluderer Blunt.

Blodig skjorte

Ed Sheeran selv, som blir å se i neste sesong av «Game of Thrones», har kommet med litt ulike forklaringer på hvordan han fikk arret sitt.

Da han gjestet «The Graham Norton Show» i januar, bekreftet han tilsynelatende prinsesse Beatrice-versjonen, ifølge People:

- Jeg aner ikke hvordan dette ble kjent, fordi det var ikke spesielt mange der da det skjedde. Jeg hadde et stort sår i ansiktet mitt i to uker etter, og fortalte folk at jeg hadde falt. Så kom plutselig historien ut. Den angivelige historien, fortalte han i BBC-programmet.

I et radiointervju med Absolute Radio samme måned, kom Ed med følgende forklaring, der han heller ikke nevner prinsesse Beatrice ved navn:

- Jeg ble truffet i ansiktet og var sånn: 'ålreit, OK' før jeg fortsatte med mitt, og da jeg så ned på skjorta mi var den bare fullstendig dekket av blod. Og alle måpte mot meg. 'Hva, blør jeg neseblod eller noe sånt? Hva har skjedd?', sa han i intervjuet, ifølge Mirror.

GOD TONE: Ed Sheeran tuller med James Blunt på  Golden Camera Awards i Hamburg 4. mars. Foto: BabiradPicture /REX/ Shutterstock/NTB scanpix
GOD TONE: Ed Sheeran tuller med James Blunt på Golden Camera Awards i Hamburg 4. mars. Foto: BabiradPicture /REX/ Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

- Slo til Bieber i fjeset med golfkølle

Uavhengig av hvordan Ed Sheeran faktisk skadet seg, er ikke dette første gang 26-åringen finner på mindre fornuftige ting i beruset tilstand.

I et stort intervju i The Guardian, i forbindelse med lanseringen av hans tredje soloalbum, røper «Thinking Out Loud»-sangeren hva som skjedde da han var ute på byen i Japan sammen med Justin Bieber (23).

UHELDIG: Justin Bieber fikk et ublidt møte med en golfkølle da han var på byen med Ed Sheeran i Japan. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UHELDIG: Justin Bieber fikk et ublidt møte med en golfkølle da han var på byen med Ed Sheeran i Japan. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Vi var i Japan, og var ute på en lokal bar. Han drakk vann og jeg ble drita. Etter det dro vi på en golfbane, og han la seg på bakken og satte en golfball i munnen sin. Han ba meg da om å skyte den ut av munnen hans, sier han.

Sheeran bestemte seg for å ta skuddet, men det gikk ikke helt etter planen. Han hørte et høyt dunk, og fikk øye på Biebers sikkerhetsvakt som stirret sjokkert på ham.

- Jeg hadde klint til Justin Biebers kinn med en golfkølle. Det var et skikkelig «hva i helvete»-øyeblikk, forteller han i avisintervjuet.

LES OGSÅ: Forvekslet prins Harry og Ed Sheeran

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer