Mel B:

Avslører sannheten bak den «mystiske ulykken»

- Jeg har det fortsatt vondt.

ÅPNER OPP: Mel B avslører at hun fortsatt sliter med smerter etter den mystiske ulykken hun ble utsatt for tidligere i desember. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Mel B avslører at hun fortsatt sliter med smerter etter den mystiske ulykken hun ble utsatt for tidligere i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har vært alt annet enn enkelt for Spice Girls-aktuelle Mel B, eller Melanie Brown (43) som hun egentlig heter. Ikke bare har artisten vært gjennom en svært offentlig og bitter skilsmisse, der alt fra angivelig vold til rusmisbruk var medvirkende årsaker, men hun har også hatt flere helseproblemer.

Hun har blant annet pratet åpent om at hun har sjekket inn på en slags rehabilitering, men denne gangen var det fysiske plager som skulle prege henne. Tidligere i desember slo flere internasjonale medier opp på forsidene sine at 43-åringen hadde vært i en «mystisk ulykke», og endte på sykehus.

Artisten la selv ut et bilde etter å ha hatt en «hasteoperasjon», og skrev at hun hadde brukket flere ribbein og pådratt seg store skader i høyre hånd. Det ble hevdet at hun risikerte å måtte amputere om hun ikke fikk hjelp rakst nok.

Nå, omtrent en uke etter ulykken, avslører hun hva som egentlig skjedde.

- Fortsatt vondt

Det er Metro som omtaler saken. De siterer et intervju med «Scary Spice», som 43-åringen var kjent som på 1990-tallet, der det avsløres at ulykken skyldtes et stygt fall.

Brown skal ha besøkt en venn i London da hun plutselig mistet balansen og falt nedover flere trapper. Hun skal ikke ha vært beruset da ulykken inntraff, noe tester på sykehuset viste.

- Hun mistet fotfestet og kuttet hånden på en glassramme, sa en kilde til The Sun.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Brown ble fraktet til sykehuset med store smerter, men behandlingen kom i grevens tid. Nå er hun på bedringens vei.

- Jeg har det fortsatt vondt, men etter fantastisk behandling fra legene og sykepleierne er jeg takknemlig for alt de har gjort, forteller hun i intervjuet.

Ved hennes side på sykehuset var også Geri Horner (46), Mel C (44) og Emma Bunton (42). Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at de til våren skal sørge for at Spice Girls nok en gang gjenoppstår fra de døde.

- Det var hyggelig å våkne med mine Spice Girls-søstre. Jeg hadde det veldig vondt, og ribbeina mine svei, men etter få minutter lo vi alle. Det gjorde både vondt, men var fint samtidig, sier hun.

Måtte avlyse jobb

Mel B kunne opplyse om at hun etter ulykken var nødt til avlyse en planlagt boksignering i New York. 43-åringen slapp selvbiografien «Brutally Honest» tidligere i år, der hun blant annet åpner seg om den turbulente og svært offentlige skilsmissen fra eksmannen Stephen Belafonte (43).

Hun skriver også om rusproblemene, som hun har vært svært åpen om de siste årene. Senest i august fortalte om de personlige utfordringene tilknyttet den relativt ferske skilsmissen.

IDYLLEN BRAST: Regissør Stephen Belafonte og Melanie Brown var et par i ti år, før de tok ut skilsmisse i mars i fjor. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix
IDYLLEN BRAST: Regissør Stephen Belafonte og Melanie Brown var et par i ti år, før de tok ut skilsmisse i mars i fjor. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De siste seks månedene har vært utrolig vanskelige for meg. Jeg har jobbet med å forfatte en bok, og det har vært utrolig traumatisk å snakke åpent om et fysisk og psykisk ødeleggende forhold, samt å konfrontere så mange andre problemer i livet mitt, fortalte hun i et intervju med The Sun, og fortsatte:

- Jeg har vært veldig ærlig om at jeg drakk for å døyve smertene, men det er bare en av mange måter folk rømmer fra hva som virkelig foregår. Noen ganger er det vanskelig å håndtere alle følelsene jeg har. Men problemene har aldri handlet om sex eller alkohol, det er dypere enn det.

Bitter skilsmisse

Sangeren anklaget blant annet eksmannen for utroskap, vold og mishandling i kjølvannet av ekteskapsbruddet, som ble kjent for offentligheten i fjor. Stephen Belafonte svarte riktignok med å si at kona gjennom ti år ruset seg foran barna, og hevdet også sin uskyld gjennom prosessen.

Den bitre striden mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i internasjonal presse, etter at de begge har slengt med leppa om hverandre flere ganger.

I november i fjor ble det kjent at de angivelig skulle ha kommet til en enighet. 43-åringen har riktignok flere kamper å ta, og skal ifølge The Sun fortsatt være innblandet i en strid om omsorgsretten for eksparets felles barn.

I mellomtiden er det altså hvile som gjelder for den uheldige sangeren og tv-profilen. Trappeulykken kommer bare uker etter nyheten om at fire av fem Spice Girls-medlemmer skal gjenforenes.

Turneen vil finne sted i 2019, og Spice Girls skal opptre på seks steder i England over drøye to uker. Gruppens siste medlem, Victoria Beckham, er ikke med på gjenforeningen.

Det er ikke oppgitt noe grunn til hvorfor det tidligere medlemmet, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær i 2018, ikke blir med på turneen. Enkelte hevder derimot at det kan ha noe å gjøre med at hun ikke har tid, på grunn av sin suksessrike motekarriere.

LES OGSÅ: Kastet ut eksmannen midt på natten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer