Kim Kardashian West:

Avslører sannheten bak datterens navn

Realitystjernen forteller hvem som inspirerte henne til navnevalget.

KRESEN: Kim og Kanye har vært kjent for å tenke grundig gjennom navnevalgene på barna sine. Foto: NTB Scanpix
KRESEN: Kim og Kanye har vært kjent for å tenke grundig gjennom navnevalgene på barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (39) og rapperen Kanye West (42) er kjent for å ha stor kreativitet når det kommer til å finne navn til de fire barna sine - North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (8 mnd).

I en video som nylig ble publisert på Kylie Jenners (22) Youtube-kanal, avslører Kim at navnet til eldstedatteren først ble aktuelt etter at Jay Leno (69) nevnte det under en av sendingene til «The Tonight Show with Jay Leno» - det melder blant andre People.

- Du burde tenke på det

Da «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen gjestet talkshowet i 2013 for å snakke om graviditeten, spøket Jay Leno om at de ikke kunne oppkalle datteren «North», ettersom etternavnet deres er West.

- Det er ikke et av navnene på listen, fortalte hun den gang, og la til at de tenkte på navnet «Easton».

Under showet fortalte Kim at de på grunn av mange rykter aldri kunne gitt barnet sitt navnet «North» - det skal visstnok ha vokst på henne i ettertid.

I youtube-videoen til søstern, forteller Kim hva som gjorde at hun kom til å tenke på datterens navn.

- Jeg fikk faktisk navnet fra Jay Leno, som brukte det i en vits, forteller hun til søsteren i youtube-videoen.

Flere skal ha fanget opp navnet etter intervjuet og kommet bort til Kim, for å fortelle at de likte navnet.

SJARMTROLL: Datteren til Kim Kardashian og Kanye West, North West, tok fullstendig av på en gospelkonsert søndag. Slikt får verden med seg! Vis mer

- Alle kom bort til meg og sa «Det er et så kult navn, du burde virkelig tenke på det», forteller hun.

Grunnleggeren av KKW-beauty sa at hun bestemte seg for Norths navn da familievennen, Pharrell Williams (46), henvendte seg til henne med «alle betydningene» for ordet.

- Barna blir virkelig det navnet du gir dem, la hun til, og bemerket hvordan Norths navn passer til personligheten hennes.

I et intervju med The View i 2013, gjengitt av Mirror, fortalte Kris Jenner (64) betydningen bak navnet.

- Måten Kim forklarte det for meg var at det betyr høyeste makt, og hun sier at North er deres høyeste punkt sammen, og jeg syntes det var veldig søtt, fortalte den stolte bestemoren den gang.

NAVNEVALG: Kim Kardashian avsløre nå sannheten bak navnevalget til eldstedatteren. Foto: NTB Scanpix
NAVNEVALG: Kim Kardashian avsløre nå sannheten bak navnevalget til eldstedatteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det berømte ekteparet har virkelig funnet noen unike navn til barna sine, og det er ikke uten grunn. Hvert navn har hver sin spesielle betydning, blant annet navnet til minstesønnen Psalm, skal ha vært Kanye sitt ønske. Ifølge en kilde til People skal Kanye ha gjennomgått en åndelig vekkelse på den tiden, og sønnen skal ha få navnet sitt påvirket av nettopp dette.

- Jeg vet at begge leser bibelen regelmessig, og Kanye elsker bøker om poesi. Han leser dem om og om igjen, fortalte kilden.

- Salmer er den lengste boken i bibelen, men Kanye mener at det er mye visdom i dem.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Fashionista

Det har vært mye omtale rundt datteren North, som har skilt seg spesielt ut på motefronten de siste årene. I april i fjor kom det frem at datteren visstnok har en egen stylist og skredder.

Flere ganger har den lille stjernen blitt observert i matchende antrekk sammen med foreldrene sine. Mor og datter fikk spesielt mye oppmerksomhet da de kom i matchende Givenchy-kjoler, under Givenchys moteshow i Paris i 2014.

- Det var så mye oppmerksomhet rundt den lille stjernen at folk nesten glemte grunnen til at de var der: Raccardo Tiscis nye klær, skrev nettstedet Huffington Post.

North har også gjort seg bemerket på Kims Instagram-profil med den moterike klesstilen.

Blitt kristen

Kanye har lenge betegnet seg selv som kristen, men det var for rundt ett år siden at religion fikk en større betydning for rapperen. Han startet blant annet med søndagsgudstjenester, der albumet «Jesus Is King» er noe av det som blir framført.

Det er ikke bare musikken som har endret seg etter at «Stronger»-rapperen ble kristen, også oppdragelsen av barna har blitt strengere.

- Han har blitt strengere som far og er veldig tydelig på hva som er i husholdningen vår og hva de ser, uttalte 39-åringen til TV-showet «The Real».

Kanye skal ha fjernet fjernsynet til barna på soverommet, og tillegg fjernet sminken til datteren North.

Kardashian innrømmet at paret har kranglet om oppdragelsen, men at de sammen har kommet frem til et kompromiss, det melder Daily Mail.

MOTERIKTIG: North West har fått sansen for mote de senere årene. Foto: NTB Scanpix
MOTERIKTIG: North West har fått sansen for mote de senere årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han har gjennomgått en livsendring, og det handler mest om ungene. Han er veldig forsiktig med hva vi har i huset. Vi kvittet oss med fjernsyn på barnas rom, og fjernet sminken fra North sitt rom, uttaler Kim.

Se dette innlegget på Instagram

Jesus is King

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim forteller også at ektemannen vil begynne å sette fokus på viktigere ting.

- Ikke at han ikke var en fantastisk pappa, men han vil bli en strengere pappa, og mer kraftfull på de bildene vi skaper i vår familie.

Kim forteller at hun er enig med ektemannen, men vil imidlertid ikke forandre seg.

- Jeg er faktisk enig i det, men jeg vil alltid være meg.

LES OGSÅ: - Brad ropte på henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer