Cole Sprouse og Lili Reinhart:

Avslører sannheten bak bruddet

- Vennene forventet at forholdet ikke kom til å vare.

FORHOLDET RAKNET: Skuespillerduoen Cole Sprouse og Lili Reinhart har angivelig brutt med hverandre. Nå skal årsaken være kjent. Foto: NTB Scanpix
FORHOLDET RAKNET: Skuespillerduoen Cole Sprouse og Lili Reinhart har angivelig brutt med hverandre. Nå skal årsaken være kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som par smeltet de hjerter verden over - både på tv-skjermen og i virkeligheten. Denne uken sprakk imidlertid nyheten om at Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22) skal ha gått hver til sitt etter to år som kjærester.

E! News meldte så tidlig som mandag at forholdet mellom «Riverdale»-stjernene tok slutt allerede på starten av sommeren.

Spekulasjonene ble ytterligere forsterket da de begge befant seg på messen Comic-Con i San Diego sist helg - hvor det ble tydelig at skuespillerne holdt god avstand til hverandre.

HOLDT DET PROFESJONELT: I helgen var Lili Reinhart og Cole Sprouse - sammen med resten av «Riverdale»-kollegene - på Comic-Con i San Diego for å promotere den populære serien. Foto: NTB Scanpix
HOLDT DET PROFESJONELT: I helgen var Lili Reinhart og Cole Sprouse - sammen med resten av «Riverdale»-kollegene - på Comic-Con i San Diego for å promotere den populære serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Føltes tungt

Sprouse og Reinhart har så langt ikke kommentert ryktene selv, men nå hevder kilder tett på skuespillerne at bruddet definitivt er et faktum. Samtidig kommer nye og oppsiktsvekkende detaljer til overflaten.

- Ting har føltes veldig tungt i forholdet i en god stund. Til slutt ble det for mye å håndtere, sier en kilde til People.

Selv om forholdet angivelig var særdeles trøblete mot slutten, skal ikke bruddet ha kommet overraskende på parets nærmeste.

- Vennene deres forventet at forholdet ikke kom til å vare. Til syvende og sist hadde de veldig ulik personlighet og forskjellige livsstiler som ofte krasjet med hverandre.

Spøkte med eksen

På tross av et angivelig brudd, slipper ikke skuespillerkollegene helt unna hverandre. I disse dager er nemlig filmingen av neste sesong av «Riverdale» i gang. Da Reinhart og Sprouse deltok på ovennevte messe i helgen, før bruddnyheten sprakk, la førstnevnte ut et spøkefullt innlegg på Instagram.

- Vær så snill, ikke plasser meg mellom disse to igjen, noen gang, skrev Reinhart.

View this post on Instagram

Please don’t put me between these two ever again.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Skuespillerduoen er kjent for å være ganske reserverte når det kommer til forhold og privatliv generelt.

I et intervju med Harper's Bazaar i fjor uttalte Reinhart at hun ikke var komfortabel med å snakke om forholdet sitt.

- Jeg kommer ikke til å fortelle deg kjærlighetshistorien min. Det passer seg bare ikke nå.

- Invadering av privatliv

I intervjuet fortalte 22-åringen videre at hun generelt taklet dårlig at folk spekulerer på kjærlighetslivet hennes.

- Folk vil alltid ha noe å si. Jeg har akseptert det, men det betyr ikke at det ikke er frustrerende når det blir så mye spekulasjoner.

Sprouse fortalte også til People hvorfor de holdt kortene tett inntil brystet.

- Lili og jeg blir snakket om i mediene hele tiden, og jeg tror det har mye å gjøre med at offentligheten vil være informert om kjærligheten mellom karakterene vi spiller, og av den grunn derfor vil at vi skal være sammen. Det er på mange måter en dyp fornærmelse og invadering av vårt privatliv, samtidig som det er et æresmerke fordi en har klart å skape kjemi på skjermen som seerne vil se i virkeligheten også. Noe som er smigrende fra et profesjonelt standpunkt.

- Folk tror de har krav på privatlivet mitt, så derfor snakker jeg aldri om det. Ingen har rett til å vite noe om det. Folk kan spekulere så mye de vil. Det er også sexy å ha disse delene av forholdet helt for seg selv.

LES OGSÅ: Hyllet sin avdøde far på farsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer