Kim og Kourtney Kardashian:

Avslører sannheten bak bildet

Kourtney Kardashian avslører Kim Kardashians hemmelighet om et gammelt skolebilde.

AVSLØRES: Kim Kardashian West deler ofte bilder i sosiale medier som vekker oppsikt. Nå er det imidlertid søsteren Kourtney Kardashian som avslører en hemmelighet om søsterens bilde. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRES: Kim Kardashian West deler ofte bilder i sosiale medier som vekker oppsikt. Nå er det imidlertid søsteren Kourtney Kardashian som avslører en hemmelighet om søsterens bilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har mange delt ungdomsbilder av seg selv i sosiale medier. Realitystjernen Kim Kardashian West (39) har selvsagt hengt seg på trenden, med et bilde av seg selv fra syvende klasse.

«7. klasse-kulhet», skriver hun sammen med bildet, som naturligvis har fått mye oppmerksomhet på Instagram.

Bildet er i skrivende stund likt nesten tre millioner ganger, og fansen trekker frem både hvor vakker stjernen er, men også hvor lik hun er sin avdøde far, Robert Kardashian.

View this post on Instagram

7th grade coolness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Hjemmebleking

Det mange kanskje ikke har tenkt over, er at Kim, som naturlig er brunette, har lyse striper i håret. De har hun etter alt å dømme fikset selv i anledning skolebildet.

Blant tusenvis av kommentarer fra fans, kan nemlig storesøster, Kourtney Kardashian (40), avsløre følgende:

«Du tok kremblekemiddel på hånden din og førte det gjennom håret før skolestart for å få den kule, oransje stripen», skriver hun i en kommentar.

Med andre ord skal Kim ha bleket håret på egen hånd før skolestart, og ut ifra hva man kan se, var 39-åringen heldig når det kom til å hjemmebleke håret. Den amerikanske stjernefrisøren Jen Atkin (40) har stylet håret til realitydronningen i mange år og ved flere store anledninger. Hun hyller den unge Kim:

«Den hårfargen da», skriver hun.

Fansen så rødt

Dette er imidlertid ikke første gang Kim Kardashians bilder i sosiale medier har vært grunnlag for overskrifter om henne. Blant annet i januar fikk hun mange til å sperre opp øynene, etter at hun delte bilde av sitt eget kjøleskap, som ikke inneholdt noe form for mat.

I stjernens kjøleskap så man bare noen hyller med noen kartonger med melk, og det som kunne se ut som en krukke med lemonade. Når det gjaldt til matvarer, var det ingenting så langt øyet kunne se.

På bildet så man også at 39-åringen tok tak i en bolle fra kjøleskapet, men denne så også ut til å være uten noe form for innhold.

Ved siden av kjøleskapet som Kim poserte ved, er det enda et kjøleskap, men innholdet der var heller ikke noe nevneverdig. Dette kjøleskapet inneholdt nemlig bare en rekke ulike flasker med vann. Mangelen på mat i realitystjernens kjøleskap fikk flere til å reagere.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

La lokk på spekulasjonene

Etter de mange reaksjonene på Twitter, tok det ikke lang tid før 39-åringen bestemte seg for å bevise at det «tomme» kjøleskapet ikke var det eneste hun har i huset sitt.

Det gjorde hun ved å dele flere korte videosnutter på Instagrams historiefunksjon, der hun tok med seg følgerne på en aldri så liten omvisning i det enorme huset sitt.

39-åringen viste blant annet frem en lang kjøkkenbenk fylt med utallige krukker med alle frokostblandinger du kan tenke deg. Deretter viste hun frem krukker med ulike strøssel som man kan bruke til frozen yoghurt. For ikke overraskende har hun også en egen frozen yoghurt-maskin plassert inne i et av skapene sine på kjøkkenet.

Videre fikk fansen se flere av stjernens matlagre. Med andre ord lider ikke familien noen nød.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Corona-rikdom vekker harme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer