Kjetil Nørstebø fra «Farmen»:

Avslører samboer: - Gått fort i svingene

Møttes i vinter. Nå bor de sammen.

AVSLØRER KJÆRESTE: Kjetil Nørstebø var på «alles» lepper etter «Farmen»-finalen i desember. Nå avslører han at han har funnet kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
AVSLØRER KJÆRESTE: Kjetil Nørstebø var på «alles» lepper etter «Farmen»-finalen i desember. Nå avslører han at han har funnet kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det finale i «Farmen kjendis», der en vinner skal kåres etter det som har vært en innholdsrik og dramatisk sesong. Det topper derimot på ingen måte fjorårets sesong av ordinære «Farmen», som ble avsluttet med et drama uten like.

Som kjent anklaget Kjetil Nørstebø (28) vinner Tonje Frøystad Garvik (29) for juks i finalen, og det oppsto en mediestorm med hans ord mot hennes. Sistnevnte har hele tiden nektet for juks, men Nørstebø har holdt på sitt.

Det har gått en stund siden noen av dem har vært i nyhetsbildet, og for Nørstebø sin del er kanskje ikke det så rart. Han avslører nemlig nå at han har funnet kjærligheten.

ORD MOT ORD: Kjetil Nørstebø og «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik er totalt uenige i hva som egentlig skjedde i finalen. Her forteller de to finalistene sin side av saken. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Sondre Rahm Vis mer

Samboere allerede

- Det er en ordentlig frøken jeg har funnet meg nå, altså. Hun kommer fra Skjåk, men har flyttet inn i Uvdal med meg nå, ler han overfor Se og Hør.

Det er «God kveld Norge» som lørdag avslører at «Farmen»-profilen ikke lenger er singel. Etter å ha mottatt det han anslår er hundrevis av frierbrev fra hele Norge, er jakten nå over.

SKUTT GULLFUGLEN: Kjetil Nørstebø har fått ny kjæreste. Det tok ikke lang tid før de to ble samboere. Foto: Privat
SKUTT GULLFUGLEN: Kjetil Nørstebø har fått ny kjæreste. Det tok ikke lang tid før de to ble samboere. Foto: Privat Vis mer

Hans utkårede er 24 år gamle Tea Karoline Mork, som han fant tonen med i julen i fjor. På første date ble det servert rakfisk, og det skulle ikke stort mer til enn det for å få følelsene i sving.

Overfor Se og Hør kan han fortelle at de to faktisk allerede er blitt samboere, i hans bolig hjemme i Uvdal.

- Hverdagen med henne stemmer bra. Hun liker jakt, fiske og friluftsliv, akkurat som meg. Hun tar en master nå, og så dukket det opp en jobb hun var aktuell for her hjemme. Så jeg sendte den til henne, litt på fleip, men hun fikk den, ler han, og fortsetter:

- Så ja, det har gått litt fort i svingene her. Vi får satse på at det går bra. Jeg liker å hoppe i det. Og så er det jo gøy for henne som gudbrandsdøl å få se Uvdal. Hun har funnet en god ambassadør for det, sier Nørstebø.

SAMME INTERESSER: Nørstebø forteller at han og samboeren begge setter pris på friluft, jakt og fiske, og derfor passer perfekt sammen. Foto: Privat
SAMME INTERESSER: Nørstebø forteller at han og samboeren begge setter pris på friluft, jakt og fiske, og derfor passer perfekt sammen. Foto: Privat Vis mer

Han forteller at de utfyller hverandre godt, og at han er veldig forelsket.

- Jeg har mer trua på dette enn noen gang. Det er en god følelse.

Mork har fått jobb som turistsjef i kommunen, og sier til Se og Hør at det var mer naturlig for henne å flytte inn hos Nørstebø enn å bo et annet sted - siden hun likevel skulle jobbe i kommunen hans. Det er derimot ikke all tid de to får sammen.

Nørstebø jobber nemlig en god del, og er ofte bortreist.

- Han pleier å si at han tar samboerperm fordi han er så mye borte, ler hun.

- Folk er gale

Selv om han koser seg med ny samboer og en rolig tilværelse I etterkant av den dramatiske finalen, er det fortsatt mange som forbinder han med bråket i vinter.

Etter finalen, og avsløringene som har kommet frem i etterkant, har reaksjonen blant seerne haglet inn.

- Jeg har fått helt sinnssykt mange tilbakemeldinger i dag. Folk er ville. Det er veldig mange som støtter meg, sa han til Se og Hør dagen etter finalen i desember.

Ifølge 28-åringen var det flere som har vippset ham penger etter at finalen ble vist på tv.

- De mener vel at jeg har fortjent premien, da, la han til.

Det skal ha vært snakk om småbeløp som stadig tikket inn på kontoen.

Se og Hør ble med da flere av «Farmen»-jentene dro på sydentur til Gran Canaria. Vis mer

- Jeg tror det er på 3-4000 kroner nå. Det er tydelig at saken engasjerer blant folket, sa han.

Tross flere støttende tilbakemeldinger, var er det ikke alle reaksjonene som går i Nørstebøs favør.

- Det har selvfølgelig vært noen sinte reaksjoner også, men det bryr jeg meg lite om, sa Nørstebø.

- Enkelte ringer for å kjefte eller påpeke at jeg er en idiot, mens andre skriver at de vil skyte meg. Jeg ler bare av det, for å være helt ærlig. De aller fleste er bare hyggelige, fortsatte han.

LES OGSÅ: Fra overvektig til treningsguru

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer