MILEPÆL: Denne uken avslørte Kim Kardashian at sønnen Saint (7 mnd.) har sagt sitt aller første ord – men det var ikke det hun hadde håpet på. Foto: Scanpix
MILEPÆL: Denne uken avslørte Kim Kardashian at sønnen Saint (7 mnd.) har sagt sitt aller første ord – men det var ikke det hun hadde håpet på. Foto: ScanpixVis mer

Avslører Saints første ord

Kim Kardashian innrømmer at hun håpet hjerteknuseren skulle si «mamma», men...

FAMILIETUR: Kim Kardashian og Kanye West viste for første gang frem lille Saint (på pappa Kanyes arm til venstre) offentlig da de besøkte Cuba i mai i år. Foto: Splash News
FAMILIETUR: Kim Kardashian og Kanye West viste for første gang frem lille Saint (på pappa Kanyes arm til venstre) offentlig da de besøkte Cuba i mai i år. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at kvinnene i Kardashian-familien er noen av verdens aller mest kjente fjes.

Både Khloé Kardashian (32), Kourtney Kardashian (37) og Kim Kardashian (35) er konstant i mediebildet, og denne måneden har spesielt sistnevnte fått mye oppmerksomhet etter at hun lekket et skjult telefonopptak av popartist Taylor Swift.

Nå skaper den formfulle realitystjernen nok en gang overskrifter, men av hyggeligere grunner.

Sønnen Saint (7 mnd.), som hun har med rapper Kanye West (39), har nemlig sagt sitt aller første ord.

– Han har sagt «dada» tre ganger i dag. Kanye ble så glad... Jeg hadde bare veldig lyst til at han skulle si «mamma» først, forteller Kim til People ifølge The Mirror.

Ekteparet har også datteren North (3) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

Får ikke lenger søvn

Kim fikk altså Saint i desember, og noen måneder etter fødselen avslørte hun hva hun synes om den nye tilværelsen som tobarnsmor på sin egen nettside.

Her skrev hun at moren Kris Jenner (60) på forhånd hadde advart henne om at det ville bli en utfordring med to barn, men 35-åringen trodde at hun overdrev.

– Når det kommer til barn, så sa alltid mamma til meg: «En er som en, og to er som tjue.» Jeg skjønte egentlig aldri hva hun mente, før nå.

– Det virket også som om alle Kanye og jeg traff mens jeg gikk gravid, sa til oss: «Bare vent til dere får to stykker...» Som om det var verdens undergang, deler hun.

Paret prøvde å forberede seg på hva de hadde i vente, men det var ikke helt enkelt.

– Selvfølgelig forventet jeg at ting ville bli annerledes, men wow, det er virkelig skikkelig hardt! Alt jeg gjorde da jeg fikk North var å mate henne og sove. Med nummer to får jeg ingen søvn, avsluttet den veldreide stjernen den gang.

LES OGSÅ: Kim Kardashian letter på sløret om skilsmisseryktene