Michael Schumacher

Avslører rørende historie om faren

Mick Schumacher er i ferd med å skrive sin egen Formel 1-historie. Med seg har han alltid farens ord.

SKRIVER SIN EGEN HISTORIE: Men pappa Michael Schumacher vil alltid ha en stor del i Mick Schumachers karriere. Foto: NTB
SKRIVER SIN EGEN HISTORIE: Men pappa Michael Schumacher vil alltid ha en stor del i Mick Schumachers karriere. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om han er i ferd med å skrive sin egen Formel 1-historie, er den 22 år gamle tyskeren fortsatt først og fremst kjent for å være sønnen til Michael Schumacher (52).

Før årets sesong signerte Mick for det amerikanske laget Haas', og han fikk sin debut i Bahrain tidligere i år.

Deler historie

Presset på det unge talentet har selvfølgelig vært enormt. Ikke bare fordi han endelig har kommet opp til Formel 1-sirkuset, men også på grunn av farens fatale ulykke i 2013.

Schumacher ble alvorlig skadd, og fortsatt bærer han preg av det.

Seinest i 2019 tok de nærmeste nye grep for å gjøre livet til mannen med syv VM-titler bedre.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det er blitt gitt få detaljer fra familien om Michael Schumachers utvikling, men i et ferskt intervju med Gazzetta deler Haas-kjøreren en rørende historie om faren.

Det var fra øyeblikket han skjønte at han kom til å gi alt for å bli med i motorsportsirkuset en dag.

- Jeg var med pappa da jeg fortalte at jeg ville satse profesjonelt, sier Mick til Gazzetta.

Han fortsetter:

- Jeg husker det godt. Vi var på en bane i Kerpen. Vi bare snakket om løst og fast da han spurte om jeg så på dette som en hobby eller om det var noe jeg ville satse på. Jeg var sikker på at jeg ville satse, og både han og mamma støttet meg.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i. Her har den populære komikeren og programlederen delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

22-åringen fikk også et godt råd av faren:

- Det viktigste han sa til meg var at jeg måtte trives med det jeg valgte, og at jeg kom til å bli bedre hvis jeg elsket det. Å se at jeg gjennomførte målet jeg hadde satt meg var viktig for ham.

Tilbake

Mick Schumacher er godt i gang med å sikre at sporten får en ny Schumacher-era, noe millioner av fans drømmer om og forventer.

Til helgen venter sesongens tredje Formel 1-løp. To 16.-plasser fra de to første løpene er ikke så imponerte isolert sett, men årets sesong handler om andre ting enn poeng for 22-åringen.

- Målet mitt i år er å gjøre det bedre og bedre i løpet av sesongen. Jeg håper å se at det er en god utvikling gjennom sesongen, sier Schumacher til Gazzetta.

Helgens løp starter søndag 16.00. Kvalifiseringen går dagen før til samme tid.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Realitystjernen røper «hemmelig» ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer