Channing Tatum og Jessie J:

Avslører romantiske følelser

Stjernene skal ha kost seg sammen på minigolfbanen.

NYE FLAMMER: Ifølge flere kilder skal skuespiller Channing Tatum og sangstjerne Jessie J ha funnet tonen, seks måneder etter skilsmissen mellom Channing og Jenna Dewan. Foto: NTB Scanpix
NYE FLAMMER: Ifølge flere kilder skal skuespiller Channing Tatum og sangstjerne Jessie J ha funnet tonen, seks måneder etter skilsmissen mellom Channing og Jenna Dewan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom sjokkbeskjeden om at skuespillerparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) hadde bestemt seg for å skille lag, etter ni år som mann og kone.

Sammen har duoen datteren Everly (5), og selv om det verserte noen rykter etter at Jenna møtte opp på en Vanity Fair-etterfest alene, kom bruddet som et sjokk på de aller fleste.

Nå ser det imidlertid ut til at Channing har gått videre.

Ifølge People har en kilde bekreftet at 38-åringen for tiden dater sanger og låtskriver Jessie J (30), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

Saken fortsetter under:

NY FLAMME: Ifølge kilder skal artist Jessie J være den nye flammen til skuespillerstjernen Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Ifølge kilder skal artist Jessie J være den nye flammen til skuespillerstjernen Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Veldig nytt

Foreløpig har verken Channing eller Jessie J kommentert romanseryktene, men ifølge kilden til People er de to godt i gang med «bli kjent»-fasen.

- Det er veldig nytt, forteller kilden.

Det angivelige nye forholdet til «Magic Mike»-stjernen kommer kun seks måneder etter skilsmissen med Jenna, og ifølge en fan går ikke den tilsynelatende nyforelskede duoen stille i dørene.

GÅTT VIDERE: Seks måneder etter at Channing Tatum og Jenna Dewan skilte lag, har Channing nå gått videre. Her er duoen fotografert i Las Vegas i fjor. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Seks måneder etter at Channing Tatum og Jenna Dewan skilte lag, har Channing nå gått videre. Her er duoen fotografert i Las Vegas i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På lørdag skrev blant annet en Twitter-bruker at han hadde sett Channing og Jessie J på date på en minigolfbane.

Flere livvakter

Ifølge Twitter-brukeren hadde duoen flere livvakter rundt seg mens de beveget seg rundt på golfbanen.

- Det var veldig hyggelige. Jessie kom, og jeg fikk sjokk. Jeg møtte dem for å sette dem i gang med spillet, og da snudde Channing seg mot meg. Han klemte meg, og jeg fikk et bilde med dem. Jeg fikk også høre Jessie synge «Somebody to Love» på slutten av minigolfbanen, skriver Twitter-brukeren blant annet.

Skiltes som venner

Det var på sosiale medier at Channing og Jenna avslørte den overraskende skilsmissenyheten.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellige veier akkurat nå, skrev Channing.

Videre skrev 38-åringen at det ikke var noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly, skrev han.

Møttes på sett

Paret møttes helt tilbake i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». De innså raskt at de ønsket å satse på hverandre, og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere.

I et intervju med radiokanalen BBC Radio 1 åpnet 38-åringen i fjor høst opp om hvordan frieriet gikk for seg.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

- Jeg gjorde noe ondskapsfullt da jeg fridde til kona mi, fordi jeg trodde hun luktet lunta og skjønte hva jeg var i ferd med å gjøre.

- Jeg fortalte henne at jeg aldri ville gifte meg, i et forsøk på å sette henne ut av spill, sa skuespilleren til radiovert Nick Grimshaw, ifølge Contact Music.

Spøken ble ikke tatt imot med latter, snarere tvert imot. Channing fortalte i intervjuet at Jenna knakk fullstendig sammen i tårer.

- Jeg tenkte bare: «Dette går ikke særlig bra», så jeg måtte faktisk fri til henne tidligere enn jeg hadde planlagt, fortalte Channing.

LES OGSÅ: Eksmannen giftet seg med milliardær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer