Avslører romantiske følelser for stjernen

Shawn Mendes røper at han er betatt av den ni år eldre skuespillerinnen.

BETATT: Shawn Mendes legger ikke skjul på at han har et godt øye til skuespiller Emma Watson. Nå avslører sangeren at han har vært interessert i den britiske skjønnheten i flere år. Foto: NTB Scanpix
BETATT: Shawn Mendes legger ikke skjul på at han har et godt øye til skuespiller Emma Watson. Nå avslører sangeren at han har vært interessert i den britiske skjønnheten i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av livet opplever flere å bli betatt eller forelsket i en kjendis - og kjendisene selv er tydeligvis intet unntak.

Nå røper nemlig den populære artisten Shawn Mendes (20) at han har en stor fascinasjon for den ni år eldre britiske skuespilleren og aktivisten, Emma Watson (29).

ETTERTRAKTET: Emma Watson har mange beundrere - og blant dem er artist Shawn Mendes. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Emma Watson har mange beundrere - og blant dem er artist Shawn Mendes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Contact Music innrømmet artiststjernen nylig at han «elsker» Watson under en Q&A-runde med fans i Wisconsin. 20-åringen fortalte videre at han møtte Watson ansikt til ansikt for noen år siden, men at seansen ikke gikk helt slik han hadde håpet på.

- Jeg bare elsker Emma Watson fortsatt, og jeg ville fortalt henne det. Da vi møttes, ble jeg svært pinlig berørt, fortalte artisten til sine fans i Wisconsin.

- Svettet

20-åringen har i en tidligere utgave av «Carpool Karaoke with James Corden» forklart følgende om møtet med den britiske stjernen:

- Jeg møtte Emma Watson en gang, og det er en av de første gangene jeg har blitt skikkelig, skikkelig starstruck. Jeg svettet nok en del, men tror jeg framsto kul og tilbakelent. Jeg tror det gikk fint.

HJERTEKNUSER: Shawn Mendes er utvilsomt populær blant både kvinner og menn. Her avbildet under en tidligere konsert. Foto: NTB Scanpix
HJERTEKNUSER: Shawn Mendes er utvilsomt populær blant både kvinner og menn. Her avbildet under en tidligere konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvilket inntrykk Watson selv sitter igjen med, vites ikke. Allerede i 2016 uttrykte imidlertid artisten at han var betatt av «Harry Potter»-stjernen i form av et innlegg på Twitter. Ifølge BuzzFeed skrev den daværende 17-åringen følgende:

- @EmmaWatson, okey, dette er saken. Jeg elsker deg.

Nettstedet opplyser ikke om Watson besvarte hans kjærlighetserklæring den gang.

Romansespekulasjoner

Shawn Mendes er likevel en utvilsomt populær mann, som stadig opplever medieinteresse rundt eget kjærlighetsliv. I 2017 ble han blant annet romantisk koblet til Justin Biebers nåværende kone, Hailey Baldwin.

Saken fortsetter under:

Spekulasjoner om et romantisk forhold dem imellom ble ytterligere forsterket da de to dukket opp sammen hånd i hånd på den røde løperen under Met-gallaen i mai i fjor.

I august i fjor forklarte artisten imidlertid at duoen aldri har vært mer enn nære venner, og avkreftet samtlige spekulasjoner rundt et romantisk forhold.

- Jeg er veldig glad på deres vegne. Hailey og jeg er gode venner. Jeg er også en venn av Bieber. Jeg mener at de begge er bra for hverandre. Det er helt vilt, da. Det er en stor greie, forklarte artisten, som refererte til den da nylig kjente forlovelsen.

Brudd etter to år

Etter alt å dømme er altså Shawn Mendes singel i disse dager. Det samme skal også gjelde for Emma Watson.

I februar 2016 ble det kjent at skuespilleren hadde funnet lykken med IT-entreprenør William «Mack» Knight (39). Paret hadde allerede datet i flere måneder da forholdet ble offentlig kjent.

Etter to år, i 2017, kom likevel meldingen om at de to hadde gått hver til sitt.

LES OGSÅ: - Møttes på helt feil tidspunkt i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer