Sophie Elise Isachsen:

Avslører romantisk gave fra Isak

- Noe av det mest romantiske han kunne gitt meg.

MOTEPOLITIET: Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas, hvor hun snakket om sitt opphold på «Farmen» med Isak. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer
Publisert

Kjendisstylist Jan Thomas (56) har i en årrekke trillet terning på antrekkene kjendisene har hatt på seg på røde løpere og andre begivenhetsrike arrangementer.

I Se og Hørs nye videosatsing, «Motepolitiet Live», skal 56-åringen ta et lite dypdykk i de antrekkene som har satt sine største spor, samt de kjendisene som stort sett alltid har truffet blink med sine antrekk.

Forrige uke var det Sophie Elise Isachsen (28) som var gjest.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kunne røpe det dyreste hun eier. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

De siste ukene har det stormet vilt rundt Isachsen. Debatten slo gnister etter at hun først publiserte et omstridt bilde på Instagram - og toppet seg senere med at NRK mottok over 4000 klager på Sophie Elise til kringkastingsrådet. Samarbeidet er nå avsluttet.

- Elsker å være uten sminke

Det var derimot ikke dette som fikk spalteplass da Isachsen besøkte Jan Thomas i anledning «Motepolitiet Live». Der var det influenserens mange antrekk og utallige hårfarger som ble hyppig diskutert.

Selv om man får se flere oppstilte bilder med gjennomtenkte antrekk med tilhørende sminke, er det likevel bildene fra «Farmen kjendis» som fanger kjendisstylistens oppmerksomhet.

GÅRDSEVENTYR: Sophie Elise Isachsen på «Farmen kjendis» i fjor. Foto: TV 2
GÅRDSEVENTYR: Sophie Elise Isachsen på «Farmen kjendis» i fjor. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg synes jo du er smellvakker når du er ustylet, sier Jan Thomas til Isachsen.

Influenseren sier seg enig med kjendisstylisten, og påpeker at hun slett ikke er så opptatt av sminke og styling som det mange kanskje tror.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Jeg elsker denne looken. Man skulle kanskje ikke tro det ettersom jeg er glad i å pynte meg, men jeg elsker å være uten sminke - selv om jeg ikke ville vandret rundt slik i Oslo sentrum, innrømmer hun.

Isachsen deltok i «Farmen kjendis» i fjor, og deler åpenhjertig med Jan Thomas at hun egentlig ikke brydde seg om at håret ble fett eller at hun ikke hadde sminke tilgjengelig.

Det eneste hun kjente at hun savnet var hårstrikk til håret - de som trengte det fikk nemlig bare ha med seg ett enkelt hårstrikk hver.

- Hårstrikk var en sinnssyk luksusvare der inne. Jeg husker at Isak (Dreyer, journ.anm.) ga meg et hårstrikk under oppholdet. Det var noe av det mest romantiske han kunne gitt meg, avslører Isachsen.

ROMANTISK GAVE: Ifølge Sophie Elise Isachsen var et hårstrikk det mest romantiske Isak Dreyer kunne gitt henne. Foto: Espen Solli/TV 2
ROMANTISK GAVE: Ifølge Sophie Elise Isachsen var et hårstrikk det mest romantiske Isak Dreyer kunne gitt henne. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Etter denne kommentaren pirker kjendisstylisten borti det noe betente temaet om at Isachsen var i et etablert forhold med sin langvarige kjæreste da hun entret «Farmen». Isachsen avsluttet forholdet etter at hun fant tonen med meddeltaker Isak Dreyer (29).

- Handler ikke bare om meg

Etter gårdsoppholdet begynte nemlig ryktene om at Isachsen og Dreyer hadde funnet lykken med hverandre å spre seg som ild i tørt gress.

Ingen av partene kommenterte den gryende romansen på daværende tidspunkt, men til kjendisstylisten letter 28-åringen på sløret og forteller hvordan det egentlig var.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Der forteller hun blant annet at hun entret gården med en kjæreste, og forlot den med en annen.

- Jeg er alltid litt forsiktig med hva jeg deler av den historien, for det handler ikke bare om meg. Men jeg var i et turbulent forhold der vi begge visste at vi ikke hadde noen fremtid sammen. Så kommer man inn (på «Farmen», journ.anm.) og blir skikkelig forelsket i en annen og tenker at det vi ikke fikk til sammen har jeg nå funnet med en annen person, innrømmer Isachsen til Jan Thomas.

Videre legger hun til at det slett ikke var en lett avgjørelse, og påpeker at det kom til å få konsekvenser uavhengig av hvilket valg hun til slutt endte med å falle ned på.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og åpnet opp om forholdet med eksen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Det er ikke moralsk riktig å være utro, og jeg er forferdelig lei meg over at jeg såret noen andre, men det var det beste som kunne skje både meg og eksen min, mener Isachsen.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elises ekskjæreste, som er gjort kjent med innholdet i saken.

LES OGSÅ: Flytter hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer