Gunilla Persson:

Avslører romanse med nordmann

- Jeg kan si at det sa klikk.

ROMANSE: Gunilla Persson avslører at hun har falt pladask for en nordmann. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Gunilla Persson avslører at hun har falt pladask for en nordmann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson (60) var i årene 1984-1990 gift med amerikaneren Stephen Linville. Etter at paret tok ut skilsmisse i 1990, har de ikke fra bare hatt fint å si om hverandre.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye og hun havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, har Linville uttalt om ekskona.

De siste årene har 60-åringen vært singel, men går flere ganger ytret at hun håper på å finne kjærligheten på nytt. Akkurat det kan hun nå ha lykkes med. Til Hänt forteller hun nemlig at hun har truffet en ny mann - en nordmann.

ÅPEN: «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

- En spesiell rolle

- Han heter Oskar. Det er det eneste jeg kan si. Vi skal faktisk på en krepsefest i morgen. Da skal vi spise kreps i godt selskap, forteller hun til avisen.

Ifølge Gunilla har de to nettopp møttes, og det derfor for tidlig å si om det kan utvikle seg til å bli noe mer alvorlig. Hun sier likevel at nordmannen allerede har fått en spesiell rolle i hennes liv.

Klipp fra «Svenske Hollywoodfruer»: Gunilla Persson krangler med Isabel Adrian på photoshoot. Vis mer

- Jeg kan si at det sa klikk, forteller hun til avisen.

At det nærmest var kjærlighet ved første blikk, mener hun for øvrig er positivt. Hun har nemlig stor tro på at denne type forelskelse, og sier at det å falle pladask har vært starten på nesten alle lengre kjæresteforhold hun har hatt gjennom livet.

Det har ikke lykkes Se og Hør få en kommentar fra Gunilla Persson søndag kveld.

Bittert forhold

Den skandaleombruste reality-profilen flyttet fra Högsjö i Vingåkers kommune og vendte nesa mot USA for 30 år siden, der hun jobbet som modell og skuespiller. På 70- og 80-tallet tilbrakte Persson mye tid i New York, hvor hun blant annet landet en modellkontrakt med Elite Model Management. Hun har også vært undertøysmodell for La Perla.

I 1984 møtte hun sin eksmann, Stephen Linville, og etter bare seks måneder, giftet paret seg. Forholdet skulle imidlertid vise seg å surne raskt.

Klipp fra «Svenske Hollywoodfruer»: Gunilla Persson forandrer familieportrettet slik at datteren ser bedre ut. Vis mer

Eksmannen har som nevnt kommet med svært kritiske kommentarer om Gunilla. Blant det han tidligere har uttalt, er at det føltes som hun brukte ham for å få oppholdstillatelse.

Han har også påstått at ekskona fortalte ham at hun ikke kunne vært sammen med en som tilhører «middelklassen». Persson har på sin side avskrevet eksmannens påstander som løgn.

Som 43- åring fødte Persson sin første og eneste barn, datteren Erika Persson, som også medvirker i «Svenske Hollywoodfruer». TV-profilen har aldri avslørt identiteten til datterens far i offentligheten.

LES OGSÅ: Slik var livet før de ble berømte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer