Tone Damli:

Avslører reality-«nei»

Den profilerte artisten gjorde som minst to andre deltakere, og valgte bort ett TV 2-flaggskip for et annet.

VALGTE MILITÆRET: Tone Damli, som her framstår noe misfornøyd, var aldri i tvil om å velge «Kompani Lauritzen» foran «Farmen kjendis». Foto: Matti Bernitz / TV 2
VALGTE MILITÆRET: Tone Damli, som her framstår noe misfornøyd, var aldri i tvil om å velge «Kompani Lauritzen» foran «Farmen kjendis». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

I mars skrev Se og Hør at matinfluenser og «Kompani Lauritzen»-deltaker Emilie Voe Nereng (26) kunne endt opp i en helt annen TV 2-serie denne vinteren/våren.

- Jeg ble også spurt om å delta i «Farmen kjendis». Da var jeg midt i en depresjon. Innspillingen av «Farmen kjendis» var i mai, og jeg tenkte at jeg trengte å komme meg vekk akkurat da. «Kompani» foregår jo langt uti september. Så jeg hellet egentlig veldig mot «Farmen kjendis» med tanke på at det foregikk tidligere på året, avslørte hun overfor Se og Hør den gang.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Ikke alene

Influenseren falt imidlertid til slutt ned på «Kompani Lauritzen» og dermed altså en militærleir i Åndalsnes.

- Ja, jeg dumpet «Farmen kjendis». Det er et veldig kult program, men dét og «Kompani Lauritzen» er to vidt forskjellige konsepter. Jeg er glad for at jeg valgte det siste.

Nereng er imidlertid ikke alene om å ha vraket «Farmen kjendis» for et annet flaggskip på TV 2. Komiker og Instagram-profil Espen PA Lervaag (44) gikk på samme tid langt i å bekrefte det samme.

- Jeg hadde egentlig sagt ja til et annet realitykonsept, men så kom dette på bordet, bedyret han overfor Se og Hør, før han på spørsmål om han siktet til «Farmen kjendis» svarte følgende:

- Vi snakker et konkurrerende konsept, men kanskje ikke helt det heller - for det sendes på samme kanal. Så kan folk tenke selv.

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Ingen problemstilling

Og som om ikke det er nok: Overfor Se og Hør avslører nå artist Tone Damli (33) at hun gjorde akkurat som sine to venner og meddeltakere i «Kompani Lauritzen».

- Jeg har takket nei til «Farmen kjendis» hver eneste sesong, så dette var ingen problemstilling for meg. «Kompani Lauritzen» foran alt uansett, alle dager i uken, forklarer 33-åringen, som denne uken også avslørte at rampelyset og oppmerksomheten har framtvunget en form for sosial angst hos henne.

FIKK STØTTE HJEMME: Tone Damli fikk full backing av kjæresten Markus Foss for å reise fra ham og deres to barn for å delta i «Kompani Lauritzen» på TV 2. Foto: Heiko Junge / NTB
FIKK STØTTE HJEMME: Tone Damli fikk full backing av kjæresten Markus Foss for å reise fra ham og deres to barn for å delta i «Kompani Lauritzen» på TV 2. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, som i kjent stil ikke ønsker si for mye om dialogen kanalen har med potensielle «Farmen kjendis»-deltakere.

- Det er alltid mange navn på blokka når vi jobber med casting til programmer som «Farmen kjendis». Hvem som av ulike grunner velger å takke nei til deltakelse i programmene våre, ønsker vi imidlertid ikke å kommentere, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Daniel Kvammen: - Ren galskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer