Tone Damli:

Avslører reality-«nei»

Den profilerte artisten gjorde som minst to andre deltakere, og valgte bort ett TV 2-flaggskip for et annet.

VALGTE MILITÆRET: Tone Damli, som her framstår noe misfornøyd, var aldri i tvil om å velge «Kompani Lauritzen» foran «Farmen kjendis». Foto: Matti Bernitz / TV 2
VALGTE MILITÆRET: Tone Damli, som her framstår noe misfornøyd, var aldri i tvil om å velge «Kompani Lauritzen» foran «Farmen kjendis». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

I mars skrev Se og Hør at matinfluenser og «Kompani Lauritzen»-deltaker Emilie Voe Nereng (26) kunne endt opp i en helt annen TV 2-serie denne vinteren/våren.

- Jeg ble også spurt om å delta i «Farmen kjendis». Da var jeg midt i en depresjon. Innspillingen av «Farmen kjendis» var i mai, og jeg tenkte at jeg trengte å komme meg vekk akkurat da. «Kompani» foregår jo langt uti september. Så jeg hellet egentlig veldig mot «Farmen kjendis» med tanke på at det foregikk tidligere på året, avslørte hun overfor Se og Hør den gang.

Ikke alene

Influenseren falt imidlertid til slutt ned på «Kompani Lauritzen» og dermed altså en militærleir i Åndalsnes.

- Ja, jeg dumpet «Farmen kjendis». Det er et veldig kult program, men dét og «Kompani Lauritzen» er to vidt forskjellige konsepter. Jeg er glad for at jeg valgte det siste.

Nereng er imidlertid ikke alene om å ha vraket «Farmen kjendis» for et annet flaggskip på TV 2. Komiker og Instagram-profil Espen PA Lervaag (44) gikk på samme tid langt i å bekrefte det samme.

- Jeg hadde egentlig sagt ja til et annet realitykonsept, men så kom dette på bordet, bedyret han overfor Se og Hør, før han på spørsmål om han siktet til «Farmen kjendis» svarte følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer