David Beckham:

Avslører: Rasende etter dette

Victoria Beckham fikk raskt svar på hvor ektemannen befant seg da han ikke møtte opp på fødestuen.

SÅ RØDT: Det var dette bildet av Jennifer Lopez, David Beckham og Beyoncé Knowles som fikk fødeklare Victoria Beckham til å se rødt. Foto: Mark Large/Rex/Shutterstock/NTB
SÅ RØDT: Det var dette bildet av Jennifer Lopez, David Beckham og Beyoncé Knowles som fikk fødeklare Victoria Beckham til å se rødt. Foto: Mark Large/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan ikke bare være enkelt å være gift med en mann alle vil ha en bit av. Det fikk Victoria Beckham (49) erfare da hun skulle føde sin tredje sønn Cruz (18).

Etter at Victoria født, fikk hun nemlig øye på en avisforside med ektemannen David Beckham (48) i godt selskap av Hollywood-stjernene Jennifer Lopez (54) og Beyoncé Knowles (42).

- Var rasende

I Beckham-familiens nye Netflix-dokumentarserie «Beckham», kan Victoria avsløre at ektemannen gikk glipp av sønnens fødsel til fordel for å henge med Lopez og Knowles.

- Jeg tenkte: «Er du seriøs med meg, jeg er i ferd med å sprekke, jeg er sengeliggende. Kødder du med meg? Du har en helvetes fotoseanse med Jennifer Lopez som er så vakker og som ikke er i ferd med å føde et barn», forteller Victoria i «Beckham», ifølge The Sun.

FAR-DATTER: Videoen av David Beckham og datteren Harper har gått verden rundt. Video: Netflix/@ Vis mer

Hun legger til at avisforsiden ble presentert for henne etter at hun hadde født Cruz med keisersnitt.

- Jeg husker at jeg lå der, og vi kan si at jeg ikke følte meg på mitt vakreste, og jeg husker at noen viste meg avisforsiden med det nydelige bildet av David mellom Jennifer Lopez og Beyoncé, og tittelen var: «Hva ville Posh (Victoria Beckhams kallenavn, journ.anm.) ha sagt?».

- Jeg skal si deg hva Posh ville sagt. Posh var rasende!

Hevdet de hadde et seksuelt forhold

I dokumentarserien deler Beckham-familien ærlig om oppturer og nedturer gjennom tiden i rampelyset. Blant annet forteller de om ryktene som sjokkerte de fleste tilbake i 2003.

David som på den tiden spilte for Real Madrid, skal ha hatt en affære med Rebecca Loos (46) - som senere flyttet til Norge - der hun har bodd i over ti år.

ANGRER: Det er spesielt én ting Cristian Brennhovd kunne vært foruten i sin tv-karriere. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

Etter at bilder av Loos og Beckham som forlot en nattklubb ble publisert, gikk Loos ut i engelsk media og hevdet at hun og Beckham hadde innledet et seksuelt forhold.

Til tross for skandaleoverskrifter og stort medietrykk, holdt Beckham-paret sammen, og i år kan stjernene feire 24 år som mann og kone. I tillegg til Cruz har de barna Brooklyn (24), Romeo (21) og Harper (12) sammen.

LES OGSÅ: Ny isfront i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer