SNAKKER UT: Celine Dion forteller åpnhjertig at hun og mannen Réne Angelil har hatt et vanskelig ekteskap. I dag er de lykkeligere enn noen gang. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Celine Dion forteller åpnhjertig at hun og mannen Réne Angelil har hatt et vanskelig ekteskap. I dag er de lykkeligere enn noen gang. Foto: All Over PressVis mer

Avslører problemer i ekteskapet

- Réne og jeg har hatt det tøft, sier Celine Dion.

SEOGHØR.NO: I 18 år har sangfuglen Celine Dion (45) vært gift med sin ektemannen Réne Angelil (71). I Hollywood regnes det som en hel evighet.

Men nå avslører «My Heart Will Go On»-stjernen at ekteskapet deres har vært gjennom en rekke prøvelser, og at de har måtte kjempe hardt for å klare å holde sammen.

- Réne og jeg har hatt det tøft. Det har ikke alltid vært så lett, forteller hun til Vegas Deluxe magazine, ifølge Daily Mail.


- Det var en vond spenning mellom oss. Det er aldri lett å være kone og mann, men i tillegg var vi i underholdningsbrasjen sammen og måtte takle alt presset med show, konserter, turneer og reiser. Det var tøft, og mye hard jobbing.

Paret, som skiller 26 år i aledersforskjell, møttes for første gang da Celine bare var 12 år gammel og Réne var 38. Da hun fylte 19 og han var 45 dro de på sin første date sammen, og åtte år senere giftet de seg.

For syv år siden innså Dion at hun og ektemannen hadde vanskeligheter med å snakke sammen, og da ba hun en god venn om råd.

- Hun lærte meg at det aldri forsvinner. Det blir bare verre. Så hun forklarte meg hvordan jeg skulle si ting på riktig måte. Hun lærte meg å kommunisere og det er noe alle ektepar bør kunne for å klare å bevare forholdet, sier hun.

I dag er paret lykkeligere enn noen gang.

- Det forandret hvordan vi forholdt oss til hverandre. Nå ler vi, spøker og tuller med hverandre. Vi vil at ekteskapet skal vare for alltid. Kommunikasjon er det aller viktigste i et forhold. Det er hemmeligheten til å forbli lykkelige, forteller hun ifølge nettsiden.

Paret har tre sønner sammen. René-Charles (12) og tvillingene Eddy og Nelson (2 1/2).LES OGSÅ: