Avslører privat sex-drøm

«MasterChef»-vinner Vibeke Klemetsen har en drøm som stadig vender tilbake...

ENDELIG TID TIL SØVN: Tidligere i vinter vant Vibeke Klemetsen «MasterChef» på TV 3, og forteller i VG Helgs spalte «På gang til sengs» at hun nå prøver å ta igjen den tapte søvnen. Foto: Stella Pictures
ENDELIG TID TIL SØVN: Tidligere i vinter vant Vibeke Klemetsen «MasterChef» på TV 3, og forteller i VG Helgs spalte «På gang til sengs» at hun nå prøver å ta igjen den tapte søvnen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vibeke Klemetsen (38) forteller i VG Helgs faste spalte «På gang til sengs» at det er én drøm som stadig vender tilbake til henne:

SEXDRØM OM EKTEMANNEN: Vibeke Klemetsen avslører til VG Helg at hun ofte drømmer at hun har sex med samboeren Thomas. Her fra da paret gjestet ELLEs sommerfest i 2011. Foto: Stella Pictures
SEXDRØM OM EKTEMANNEN: Vibeke Klemetsen avslører til VG Helg at hun ofte drømmer at hun har sex med samboeren Thomas. Her fra da paret gjestet ELLEs sommerfest i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg husker ofte ikke drømmene mine. Bortsett fra én, som stadig vender tilbake. Hvis det er en drøm da. Hehe. Jeg drømmer at jeg har sex med Thomas, avslører hun.

Klemetsen og Thomas Weeden (38) ble sammen kort tid etter bruddet med sin daværende ektemann Daniel Franck (38) i 2008.

De har barna Liam (4) og Leona (2) sammen, i tillegg til at Vibeke har datteren Sophie (14) med eksmannen.

I begynnelsen av desember vant den blide Extra-programlederen TV 3-serien «MasterChef», hvor hun konkurrerte mot kjendiser som Hans-Erik Dyvik Husby (41), Jørn Hoel (56) og Silje Sandmæl (35) om å bli årets beste kjendiskokk.

Og til Seoghør.no fortalte 38-åringen at det etter hjemkomsten ikke er blitt like mye tid til å lage mat, men at hun i julehøytiden igjen skal briljere bak grytene:

- Jeg har ikke hatt tid til å lage så mye mat. Jeg var litt dritt lei. Spesielt det å skulle prestere hele tiden. Men jeg har laget signaturretten min og desserten fra finalen til familie og venner på hyttetur. Jeg gleder meg til jul og julemat. Da skal jeg virkelig trå til igjen.

LES OGSÅ: Klemetsen trener yoga med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer