Maskorama:

Avslører premieredatoen

- Som du vet er alt rundt Maskorama veldig hemmelig.

SESONG TO: Nye maskerte sangerne er tilbake i sesong to av «Maskorama» i høst. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
SESONG TO: Nye maskerte sangerne er tilbake i sesong to av «Maskorama» i høst. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Maskorama» ble som kjent en skikkelig braksuksess i fjor. Millioner av seere benket seg hver lørdag foran skjermen for å ta del i det lille magiske universet som utspant seg på TV.

Her kunne de blant annet iaktta en syngende enhjørning, et troll og en ravn, men hvem som skjulte seg bak maskene ble først kjent etter hvert som sangkonkurransen gikk mot slutten.

I fjor var det Ulrikke «Trollet» Brandstorp (25) som stakk av med seieren.

Med de elleville seertallene og spekulasjonene fra både dommerpanelet og seerne kunne ikke NRK gjøre noe annet enn å gi TV-programmet grønt lys for en andre sesong.

Gledelig gjensyn

I juni bekreftet Tonje Bergmo, kommunikasjonsansvarlig i NRK, at Silje Nordnes (36) fortsetter som programleder i «Maskorama». Og at Jan Thomas (54), Marion Ravn (37) og Nicolay Ramm (32) fremdeles sitter i detektivpanelet, samt at designer Kjell Nordström (63) lager kostymer også i årets sesong.

VANT: Ulrikke Brandstorp er vinneren av «Maskorama», og her avslører hun hvordan hun forsøkte å lure fansen til å tro at det ikke var hun som gjemte seg bak trollet. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Nå kommer Tonje Bergmo med nok en avsløring rundt sesong to av det populære showet. Premieredatoen er nemlig spikret.

- Som du vet er alt rundt Maskorama veldig hemmelig, men prosessen er i gang. Norges hemmeligste show er tilbake på NRK1 lørdag 6. november, røper hun til Se og Hør tirsdag ettermiddag.

Bergmo legger også til at hvis Covid-situasjonen tillater det, så vil de gjerne ha publikum i salen.

Det er med andre ord bare å glede seg til en ny sesong fylt med sang, hemmelighetskremmeri og fantastiske kostymer.

- Det var en helt fantastisk opplevelse å være med på Maskorama! Skikkelig gøy, utfordrende og spennende. De som skal være med i år kan glede seg til det merkeligste og morsomste eventyret de har vært med på noensinne, fortalte Brandstorp om sin egen deltagelse til Dagbladet i sommer.

VANT PRIS: I mai ble «Maskorama» kåret til årets beste underholdningsprogram under Gullruten. Her står programleder Silje Nordnes og produsent Kim Strømstad på scenen sammen. Foto: Espen Solli/TV 2
VANT PRIS: I mai ble «Maskorama» kåret til årets beste underholdningsprogram under Gullruten. Her står programleder Silje Nordnes og produsent Kim Strømstad på scenen sammen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Samtidig kunne «Maskorama»-programleder Silje Nordnes fortelle at også hun ser fram mot en ny høst med mye moro.

- Jeg gleder meg enormt til ny sesong! Og håper så inderlig at publikum får komme og oppleve galskapen i studio. Nysgjerrigheten vår er en veldig sterk følelse og jeg tror det er nøkkelen til suksessen. Dét kombinert med ekstravagante kostymer, musikk og dans gjør det uimotståelig, delte hun med avisa.

COMEBACK: Disse gjør comeback i NRK-suksessen «Maskorama». Video: NRK og «Lindmo» på NRK Vis mer

Nordnes var også klar på hvem hun ønsker skal gjemme seg bak maskene.

- Jeg håper Espen Nakstad, Camilla Stoltenberg og Bent Høie er bak noen av maskene. Forhåpentligvis har de ikke så mye å gjøre til høsten fordi pandemien er over.

LES OGSÅ: - Lever et ekte eventyr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer