LETTER PÅ SLØRET: Ryktene har svirret rundt den syvende og siste Potter-boken. Nå avslører forfatter JK Rowling tittelen. Foto: All Over Press
LETTER PÅ SLØRET: Ryktene har svirret rundt den syvende og siste Potter-boken. Nå avslører forfatter JK Rowling tittelen. Foto: All Over PressVis mer

Avslører Potter-tittel

JK Rowlings røper tittelen på den syvende og siste boken om Harry Potter.

Den siste boken om den unge trollmannen Harry Potter har fått navnet "Harry Potter and the Deathly Hallows". Det avsløres ifølge E! Online på forfatter JK Rowlings hjemmeside.


Gjennom hemmelige linker på siden ender man til slutt opp ved et hangman-spill som omsider avslører bokens tittel.


Rowling har solgt 360 millioner bøker og blitt oversatt til 63 språk og Potter-bøkene har gjort henne til Storbritannias tiende rikeste kvinne. Kanskje ikke så rart at hun er både spent og nervøs bår siste hånd skal legges på verket?


- Jeg skifter mellom å være oppspilt og overspent. Jeg både vil og vil ikke bli ferdig med denne boken (men frykt ikke, jeg skal), skriver britiske suksessforfatteren på sin hjemmeside.


- Jeg skriver nå på scener jeg i noen tilfeller har planlagt i tolv år eller lenger.


SE HER: Sniktitt på den femte Harry Potter-filmen


Rowling avslører også at hun har begynt å drømme om Harry Potter og at det derfor trolig er "på tide å kutte ned koffeininntaket".