«Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco:

Avslører plastiske operasjoner

- Å forstørre brystene er det beste jeg har gjort, sier skuespilleren.

ÅPNER SEG: Kaley Cuoco har operert både nesen og puppene, samt lagt inn filler i halsen. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER SEG: Kaley Cuoco har operert både nesen og puppene, samt lagt inn filler i halsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Kaley Cuoco (30) gjør enorm suksess i komiserien «Big Bang Theory», hvor hun har spilt karakteren Penny de siste ni årene.

Nå letter den populære skuespilleren på sløret og innrømmer at hun har lagt seg under kniven ved flere anledninger.

- For mange år siden fikset jeg på nesen. Og puppene. Det er det beste jeg noen gang har gjort, avslører hun til Women's Health, ifølge People.com.

Og Kaley er ikke redd for å si at de kosmetiske inngrepene ga mersmak.

- Nylig la jeg inn filler i en linje jeg har hatt på halsen siden jeg var 12, deler hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

Gjorde det for seg selv

30-åringen, som er hodestups forelsket i den fire år yngre profesjonelle rytteren Karl Cook (26), synes ikke det er noen betenkeligheter med å fikse på utseendet så lenge man gjør det for seg selv.

- Beklager, men uansett hvor høyt man ønsker å elske sitt indre jeg, så har man også lyst til å se bra ut. Jeg synes ingen skulle legge seg under kniven for en mann eller noen andre, men hvis det får mennesker til å føle seg mer selvsikre, så er det fantastisk, sier hun til Women's Health.

Cuoco pryder forsiden av bladet og her viser hun frem sin flate mage mens hun forteller at det ikke er like lett å holde formen lenger som da hun var ung.

- Sannheten er at jeg ikke er 21 år lenger. Den gang var alt så lett og jeg trengte ikke gjøre noe spesielt for å se bra ut, men når man blir litt eldre må man kutte ut enkelte ting. Trening og riktig kosthold er i dag en del av hverdagen min, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Nesespray-avhengighet ødela nesa

Jula for to år siden måtte Kaley tilbringe deler av ferien på sykehus for å operere nesen etter at en avhengighet til nesespray hadde ødelagt den.

Den gang gikk TV-stjernen, som da var gift med tennisspilleren Ryan Sweeting (29), ut og avviste spekulasjoner om at det handlet om kosmetisk kirurgi.

- Denne operasjonen forvandler livet mitt. Når det er sagt, hvis jeg HADDE tatt en «nose job» (som jeg ikke har gjort), så hadde jeg gladelig fortalt det også, skrev Cuoco-Sweeting på Instagram et par dager etter inngrepet.

Saken fortsetter under bildet.

Sinus surgery sucks. My husband does not ❤️(cant wait to breathe again)!!!

A photo posted by @normancook on

Samtidig avslørte «The Big Bang Theory»-skuespilleren at hun ikke hadde vært i stand til å puste gjennom nesen som «et normalt menneske» på flere år.

Da Cuoco gjestet «The Ellen Degeneres Show» i fjor utdypet mer direkte om årsaken til neseoperasjonen, som hun kalte «den verste operasjonen i livet mitt».

- Jeg var faktisk avhengig av nesesprayen Afrin i flere år. For eksempel til prisutdelinger, så måtte jeg velge ut en clutchveske som hadde plass til Afrin-sprayen min. Og så gjemte jeg meg under bordet og liksom «snortet» den.

- Jeg kunne ikke få nok og det var et så stort problem. Og jeg ødela bihulene mine på det. Så jeg måtte få dem fikset, innrømmet hun.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: NTB Scanpix.
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Ricky Martin forlovet seg med sin 11 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer