SKRIVER BOK: Kjendisstylist Jan Thomas skriver nå bok om sitt eget liv og veien til suksessen.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
SKRIVER BOK: Kjendisstylist Jan Thomas skriver nå bok om sitt eget liv og veien til suksessen. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Avslører pikante detaljer fra kjendis-Norge

Jan Thomas skriver bok om sitt eget liv.

SEHER.NO:  Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) er i vinden om dagen som programleder for TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood». 

Og ifølge VG kommer 43-åringen snart til å få enda mer oppmerksomhet.

Ifølge avisen skal han nemlig  skrive boken om sitt eget liv og veien til suksessen, både på godt og vondt.

Boken skal gis ut på Aschehoug forlag til høst, og sentralt står de 22 årene stylisten bodde og jobbet i LA, hvor han prøvde seg som skuespiller og modell.

- Jeg kan bekrefte at jeg jobber med en bok på Aschehoug, som kommer til høsten, men innholdet må forbli hemmelig en stund til, sier Jan Thomas til VG.

Kjendisstylisten har så langt vært ganske hemmelighetsfull når det gjelder livet sitt i USA, og det vekket derfor stor oppsikt da det i 2008 siden ble kjent at han hadde spilt i den homoerotiske filmen «Mojave» (1995).

Boken vil imidlertid ikke bare inneholde nye avsløringer om 43-åringens liv i USA. Ifølge kilder VG har snakket med skal også flyttingen tilbake til Norge, samt møtet med kjendisbransjen her i landet prege boken.

Forlagssjef i Aschehoug, Marianne Brattland, ønsker imidlertid ikke å fortelle mer om innholdet i boken.

- Jan Thomas holder på med en bok for oss som kommer til høsten, sier hun til VG.

«Ja, vi elsker Hollywood» sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Var nær ved å rømme fra Norge