Alejandro Fuentes:

Avslører overraskende ekstrajobb

31-åringen har to jobber ved siden av artistkarrieren.

NY VENDING: Siden artist Alejandro Fuentes trakk seg unna rampelyset har han utdannet seg til personlig trener og kostholdsveileder. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NY VENDING: Siden artist Alejandro Fuentes trakk seg unna rampelyset har han utdannet seg til personlig trener og kostholdsveileder. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Artist og låtskriver Alejandro Fuentes (31) ble raskt et kjent fjes etter at han deltok i TV 2s talentkonkurranse «Idol» i 2005, der han endte på en tredjeplass.

Året etter «Idol» turnerte Fuentes med Espen Lind (48), Kurt Nilsen (40) og Askil Holm (38). Sammen oppnådde de stor suksess med blant annet låten «Hallelujah» og samlealbumet «Hallelujah Live», som besto av flere ulike coverlåter.

Tre år senere valgte de imidlertid å bryte opp, før de i år annonserte sitt store comeback.

POPULÆRE: Alejandro Fuentes avbildet sammen med Espen Lind, Askil Holm og Kurt Nilsen i 2009. Foto: Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
POPULÆRE: Alejandro Fuentes avbildet sammen med Espen Lind, Askil Holm og Kurt Nilsen i 2009. Foto: Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer

31-åringen har også gitt ut to albumer, men valgte imidlertid å trekke seg unna rampelyset i flere år. Det er derfor uvisst hva Fuentes har drevet med siden musikkgruppen satte et punktum for prosjektet i 2009.

Foodora-syklist

I et nytt intervju med Dagbladet i anledning comebacket, forteller Fuentes hva han har jobbet med de siste årene.

Siden 2009 har det skjedd mye i livet til den 31 år gamle sangfuglen, og i 2016 ble han pappa for første gang da sønnen Max kom til verden. To år tidligere giftet han seg med sin utkårede, Christina Kobbeltvedt Fuentes (29), i Kristiansand domkirke.

SJELEVENNER: Alejandro Fuentes har aldri lagt skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum /Se og Hør
SJELEVENNER: Alejandro Fuentes har aldri lagt skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum /Se og Hør Vis mer

Fuentes avslører til avisen at han i mellomtiden har utdannet seg til kostholdsveileder og personlig trener, men at han aldri la musikken på hylla. 31-åringen deltok for øvrig i Melodi Grand Prix i fjor med låten «Tengo Otra».

Fuentes er bosatt i Kristiansand, og har nok å henge fingrene i som småbarnsfar, personlig trener og musiker.

I tillegg har han en ekstrajobb som syklist hos matleveringstjenesten Foodora.

Akkurat den jobben er det flere som blir overrasket over.

- Folk blir litt satt ut når jeg kommer på døra, sier Fuentes om Foodora-jobben.

- De har akkurat lukket døra, og så hører jeg: «Erik, vet du hvem det var, eller?»,

Å jobbe for Foodora beskriver han som en avkobling fra hverdagen, og forteller at det er deilig å ha noe å gjøre ved siden av musikken.

Vis mer

Måtte finne seg selv

Som tidligere nevnt trakk Fuentes seg fra rampelyset i flere år, men dukket plutselig opp som artist under fjorårets Melodi Grand Prix.

Til Se og Hør fortalte 31-åringen i fjor at han de siste årene hadde fokusert på å være familiefar, samt finne ut hva han egentlig vil i livet. Men det å kombinere livet som sanger og småbarnsfar innrømmet han at var en brutal overgang.

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier «det er din tur til å skifte bleie nå», fortalte han, og påpekte at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

- «Det driter jeg i nå» svarer hun på det, forklarte sørlendingen lattermildt.

- Hadde det ikke vært for henne, så hadde det vært veldig vanskelig, la han til.

Det er altså ikke rom for divanykker i ekteparets hjem. For til tross for at Fuentes ofte er gira over ting som har skjedd på jobbfronten, blir han raskt satt på plass av kona i en hektisk hverdag.

- Hun hjelper meg ned på jorda, og det trengs veldig når man jobber med det jeg jobber med. Det er andre ting som er like viktig som karrieren.

Alejandro Fuentes intervjues i forbindelse med deltakelsen som dommer i "Idol junior" og som "MOT-ambassadør". MOT-ambassadør-ansvarlig Ingrid Ness Rolland intervjues også. Vis mer

Fant sin sjelevenn

Alejandro Fuentes har flere ganger snakket varmt om kona Christina, og i et tidligere intervju med VG fortalte han åpenhjertig om den vanskelige tiden han gikk gjennom før duoen ble et par.

- Christina var helt tydelig på at jeg måtte skifte retning hvis jeg ville leve med henne. For meg var det et enkelt valg. Jeg tror det kunne ha gått feil vei med meg om jeg ikke hadde truffet henne, sa han til avisen.

Videre fortalte Fuentes ærlig om at han i en periode i livet følte seg både ensom og deppa, og at han ikke hadde noen klar formening om hvilken retning han ville gå.

Han takker kona for at hun hjalp han inn på riktig vei.

- Vi kommer til verden med sjelevenner. Christina er en av mine, mente han.

LES OGSÅ: Avslørte legningen etter 21 års ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer