<strong>SKILTE SEG:</strong> Ekteskapet mellom Ashton Kutcher og Demi Moore holdt i seks år.
SKILTE SEG: Ekteskapet mellom Ashton Kutcher og Demi Moore holdt i seks år. Vis mer

Ashton Kutcher om bruddet fra Demi Moore:

Avslører overraskende detalj om livet etter skilsmissen

- Det var akkurat den type magi og kjærlighet jeg trengte på det tidspunktet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2005 giftet Ashton Kutcher (38) seg med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Demi Moore (54).

Men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt i november 2011.

Det var Demi som ba om skilsmisse - tre måneder etter at Ashton ble beskyldt for å ha hatt en affære med den da 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

- Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det er i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet, sa Moore blant annet i en uttalelse den gang.

Nå avslører «Two and a Half Men»-kjekkasen at han etter bruddet endte opp med å leie seg husrom via Airbnb i et helt år før han fikk sitt eget sted.

- Jeg hadde ikke noe sted å bo rett etter at jeg ble skilt, så jeg benyttet meg av Airbnbs, fortalte han lørdag under eventet «Airbnb Open 2016», ifølge Usweekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FANT LYKKEN IGJEN:</strong> De fire siste årene har Ashton vært sammen med skuespilleren Mila Kunis. Foto: Scanpix.
FANT LYKKEN IGJEN: De fire siste årene har Ashton vært sammen med skuespilleren Mila Kunis. Foto: Scanpix. Vis mer

Blir pappa for andre gang

Videre fortalte skuespilleren at det spesielt var en Airbnb-opplevelse som hjalp ham å komme gjennom den vanskelige tiden.

- Jeg dro til Europa og landet midt på natten. Da jeg kom til Airbnb-leiligheten kl. 02.00 hadde eieren av stedet satt frem middag og et glass vin til meg.

- Det var akkurat den type magi og kjærlighet jeg trengte på det tidspunktet. Jeg var sjokkert over at noen kunne bry seg så mye om en fremmed, forklarte han.

Skilsmissen mellom Ashton og Demi ble først fullført i november 2013, og siden den gang har han blitt en lykkelig familiemann.

I 2012 forelsket han seg nemlig i sin tidligere «That '70s Show»-kollega Mila Kunis (33).

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TRE BLIR FIRE:</strong> Milas termin er like rundt hjørnet. Her er paret på spasertur med datteren Wyatt. Foto: Scanpix.
TRE BLIR FIRE: Milas termin er like rundt hjørnet. Her er paret på spasertur med datteren Wyatt. Foto: Scanpix. Vis mer

Duoen spilte kjærester i det populære TV-programmet, som gikk fra 1998 til 2006, og Mila har tidligere avslørt at Ashton var hennes første kyss.

- Mitt første kyss noensinne var med Ashton i TV-serien. Og da showet hadde et skoleball, så var han daten min. Så vi kan faktisk si helt ærlig at vi har vært på ball sammen, fortalte hun for to år siden.

Paret forlovet seg i februar 2014 og åtte måneder senere ble de foreldre til datteren Wyatt Isabelle (2).

I fjor sommer giftet de seg i en hemmelig seremoni, og nå er Mila høygravid med deres andre barn.

<strong>VENNER I LANG TID:</strong> Kutcher og Kunis har kjent hverandre siden 1998, da de spilte kjæresteparet Jackie og Michael i TV-serien «That '70s Show». Foto: Scanpix.
VENNER I LANG TID: Kutcher og Kunis har kjent hverandre siden 1998, da de spilte kjæresteparet Jackie og Michael i TV-serien «That '70s Show». Foto: Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Mila Kunis: - Vi vil ikke oppdra en drittsekk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer