Melanie C:

Avslører overgrep

Holdt hendelsen for seg selv i årevis.

ÅPNER SEG: Mel C åpner seg opp om en ubehagelig hendelse fra mange år tilbake. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
ÅPNER SEG: Mel C åpner seg opp om en ubehagelig hendelse fra mange år tilbake. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Melanie Chrisholm (48) åpner seg for første gang opp om et overgrep hun forteller fant sted kvelden før den aller første Spice Girls-livesendingen.

48-åringen er for tiden aktuell med sin nye bok, der hun åpner seg om gode og vonde tider gjennom livet. I den anledningen gjester hun podkasten «How to fail».

I podkasten gjenforteller hun deler av historien hun har holdt hemmelig i mange år.

Massøren forgrep seg

Chrisholm, også kjent som Mel C, hadde øvd i lang tid med Spice Girls for at jentegruppens første liveshow i Istanbul i Tyrkia skulle være perfekt. Etter lang tid med høyt tempo og stress, unnet artisten seg en massasje, forteller hun i podkasten.

Massøren skal imidlertid ha forgrepet seg på henne. Til tross for det, holdt hun hendelsen for seg selv.

TAKKET NEI: I år hadde 90-tallsgruppa «Spice Girls» en gjenforeningsturné, men én av jentene valgte å utebli. Nå forklarer hun hvorfor. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Det som skjedde med meg, undergravde jeg umiddelbart. Fordi det var annet å fokusere på og jeg ønsket ikke skape en scene, men samtidig hadde jeg ikke tid til å takle det, sier hun.

- Og fordi jeg ikke bearbeidet det med en gang, undergravde jeg det i flere år.

Det var ikke før hun satte seg ned for å skrive sin nye bok, at hun begynte å tenke på at dette er en historie hun nå er klar for å dele.

- Jeg tror det er viktig for meg å endelig fortelle om det, og å endelig deale med det og prosessere det.

Har slitt mye

Spice Girls har gjort stor suksess siden de slo gjennom på 90-tallet. Suksessen kom imidlertid brått på, og ikke alle medlemmene taklet berømmelsen like godt.

Blant dem som har vært åpen om vanskelighetene, er nettopp Melanie Chrisholm. Hun har blant annet vært ærlig om at hun har lidd av spiseforstyrrelser.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

- Å ha en spiseforstyrrelse kan få deg til å føle deg alene og så isolert, fortalte hun i et nytt intervju med The Sunday Times, gjengitt av Independent.

Mel C skal ha gjort drastiske ting for å holde vekten, alt for å føle seg bra nok for publikum.

- Jeg følte jeg måtte gjøre meg selv perfekt for å virkelig fortjene all denne fantastiske suksessen, har hun tidligere fortalt overfor People.

LES OGSÅ: Byttet ektemann med bestevennen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer