Chrissy Teigen og John Legend:

Avslører oppsiktsvekkende detalj om første møte

Delte intime detaljer om het natt sammen i tv-program.

HET NATT: Stjerneparet Chrissy Teigen og John Legend avslørte nylig intime detaljer fra den første gangen de møttes. Foto: NTB scanpix
HET NATT: Stjerneparet Chrissy Teigen og John Legend avslørte nylig intime detaljer fra den første gangen de møttes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet John Legend (40) og Chrissy Teigen (33) regnes for å ha et av Hollywoods mest stabile forhold.

Paret har vært sammen i over ti år og giftet seg i 2013. I etterkant fikk de datteren Luna (3) og sønnen Miles (1) som de titt og ofte deler både bilder og videoer av i sosiale medier.

View this post on Instagram

bonjour!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nylig gjestet Chrissy tv-programmet «Celebrity Family Feud» sammen med John, og der gikk de inn i detalj på hvordan det første møtet utspant seg, ifølge Contactmusic.

Tilbrakte het natt sammen

Paret møttes nemlig for første gang under innspillingen av musikkvideoen til Johns låt «Stereo» i 2007.

- Vi filmet videoen og etterpå hadde vi sex. Jeg dro til hotellet hans og det var en.., sa Chrissy før hun ble avbrutt av ektemannen:

- Ehm, det er et familieshow.

«All Of Me»-sangeren var kjapp med å hindre kona i å dele flere intime detaljer fra deres første natt sammen og konkluderte med at de kom godt overens.

SØT TRIO: Her er John Legend avbildet sammen med datteren Luna og kona Chrissy Teigen ute på en spasertur i New York tidigere i år. Foto: NTB scanpix
SØT TRIO: Her er John Legend avbildet sammen med datteren Luna og kona Chrissy Teigen ute på en spasertur i New York tidigere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chrissy har tidligere innrømmet at hun ble satt ut første gang hun så John, ifølge nettstedet.

- Jeg gikk inn i omkledningsrommet til John for å møte ham, og han sto og strøk undertøyet sitt, fortalte Chrissy og la til:

- Jeg sa «stryker du dine egne klær», og han svarte, «selvfølgelig gjør jeg det». Jeg ga ham en klem. Jeg skal ikke lyve. Vi «hooket».

Videre avslørte tobarnsmoren at hun prøvde å være kul og avslappet rundt John en god stund for at han skulle være sikker på at hun var den rette.

View this post on Instagram

FINALLY AT TOMTOM

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tok det første skrittet

Det er imidlertid ikke første gang at paret har lettet på sløret om hvordan de møttes. Da Chrissy prydet forsiden av britiske Elle tidligere i år fortalte hun om hvordan eventyrromansen i sin tid oppsto.

- Vi klikket bare. Det var ikke sånn at «han er så sexy!». Men han tok det første skrittet, absolutt, sa hun til magasinet.

Kort tid etterpå bestemte hun seg for å se ham live, og det var der hun innså at dette kunne fungere.

- Vi tilbrakte tolv timer sammen, så det er vel som å være på tolv stevnemøter? Uansett, det var aldri sånn at jeg tenkte: «Denne mannen skal jeg gifte meg med». Det finnes også normale historier der man går ut, prater og bare vokser sammen, sa Chrissy.

Chrissy Teigen og John Legend på fotoshoot i New York. Video licensed from All Over Press Vis mer

Kleint frieri

Dagen etter den vellykkede kvelden pratet de på telefonen i flere timer, og det skulle brått vise seg at de to passet som hånd i hanske. De bestemte seg for at det skulle være de to, og har ikke angret siden.

Selv ikke under det kleine frieriet, som fant sted da de to besøkte Maldivene sammen i 2011.

- Jeg hadde de verste krampene da. Han har videoer av meg som klager skikkelig. Men så kom plutselig kelneren ut med et sølvfat som ruccola falt ut av, og der var plutselig esken med ringen. Han holdt ingen tale, men ja, jeg gråt, flirte hun.

Med forlovelsen som et faktum, gjensto bare ekteskapet. Paret giftet seg som tidligere nevnt i Italia i 2013, i en romantisk seremoni. Tobarnsmoren hadde hele tre forskjellige kjoler, alle signert Vera Wang, som hun byttet til i løpet av dagen. Blant gjestene var Kanye West og Stevie Wonder, som alle hadde møtt opp for å ønske paret lykke til.

FAVORITTER: Mange har lagt sin elsk på superparet, som med åpenhet og humor har bergtatt sosiale medier. Foto: NTB scanpix
FAVORITTER: Mange har lagt sin elsk på superparet, som med åpenhet og humor har bergtatt sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prøvde å dumpe Chrissy

Selv om alt kan virke rosenrødt for det verdenskjente ekteparet, har det derimot ikke alltid vært slik.

Det de færreste vet om dem, er at stjerneartisten en gang for mange år siden gjorde det slutt med den norskættede modellen.

- Jeg hadde veldig mye å gjøre og var skikkelig stresset. Så jeg sa til henne: «Jeg hadde vært lykkeligere hvis jeg var singel nå», og da svarte hun bare: «Nei», har John tidligere avslørt til The Guardian.

Men bruddet varte ikke lenge.

STJERNEPAR: Paret, her fotografert i 2017, møtte hverandre første gang på jobb. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Paret, her fotografert i 2017, møtte hverandre første gang på jobb. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter en alvorsprat, og mindre enn en halv time etter at John hadde dumpet Chrissy, var de nemlig kjærester igjen.

Musikeren benyttet også anledningen til å skryte av kona i intervjuet.

- Hun gjør meg morsommere. Ikke fordi hun prøver på det. Jeg tror bare jeg blir det av å være rundt henne. Og hun gjør meg dristigere, innrømmet han.

Kommenterte bruddet

Kun et par timer etter at intervjuet ble publisert, tok den frittalende brunetten til sosiale medier for å selv kommentere det rekordkorte bruddet.

- 11 år senere, baby, skrev hun på Twitter sammen med en emoji som ler så den gråter.

Og kort tid etterpå publiserte hun nok en Twitter-melding.

- Det var ikke et typisk brudd. Han var på turné, slet med stemmen og klaget om alt mulig, så ja, jeg sa bare «Nei», forklarte hun sine over syv millioner følgere.

I et intervju med Cosmopolitan i 2016 åpnet også Chrissy seg om bruddet.

- «Husker du da du prøvde å gjøre det slutt med meg?» fleiper jeg alltid til ham. Og han svarer: «Ja, unnskyld. Det var et stort feilgrep».

LES OGSÅ: Derfor tok ikke Chrissy Teigen ektemannens etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer