Billie Eilish:

Avslører oppsikts-vekkende detalj

Den 19 år gamle sangeren kommer med en noe sjokkerende soveavsløring.

INNRØMMER: Billie Eilish (19) innrømmer at hun ikke sover alene på nettene. Foto: Mike Blake / REUTERS / NTB
INNRØMMER: Billie Eilish (19) innrømmer at hun ikke sover alene på nettene. Foto: Mike Blake / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

19 år gamle Billie Eilish har på rekordfart sunget seg inn i hjertene til musikkelskere verden rundt. Albumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go» slo ned som ei bombe i musikkbransjen for knappe to år siden, og hun har toppet hitlister i verdens kriker og kroker siden den gang.

Som følge av all suksessen, kommer dokumentaren «Billie Eilish: The World's a Little Blurry» i februar. Der får man følge 19-åringens liv bak kulissene.

Til tross for at fans må belage seg på noen måneder til med venting, kan de imidlertid kose seg med traileren. Den ble sluppet denne uka, og flere har nå hengt seg opp i én helt spesiell avsløring.

Monstre på soverommet

I et av klippene fra traileren kan man se artisten ligge og scrolle på mobiltelefonen i en seng. Det er hvem sengen tilhører som muligens er noe oppsiktsvekkende.

- Det er foreldrene mines seng. Jeg sover her fordi jeg er redd for monstrene på rommet mitt, innrømmer hun, ifølge Expressen.

SOVER MED FORELDRENE: Billie Eilish innrømmer at hun fremdeles sover i foreldrenes seng, til tross for at hun er 19 år. Her avbildet med mora, Maggie Baird, og broren, Finneas O'Connell. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB
SOVER MED FORELDRENE: Billie Eilish innrømmer at hun fremdeles sover i foreldrenes seng, til tross for at hun er 19 år. Her avbildet med mora, Maggie Baird, og broren, Finneas O'Connell. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB Vis mer

19-åringen innrømmer dermed at hun altså sover i foreldrene, Maggie Baird (61) og Patrick O'Connells (63) seng, noe de aller fleste slutter å gjøre som barn.

Det kan imidlertid trolig føles trygt og godt med foreldrenes nærvær for artisten, som tidligere har åpnet seg om søvnproblemene sine.

Store søvnproblemer

19-åringen har blant annet tidligere fortalt at hun sliter med å sovne, og at hun ofte har grusomme mareritt.

- Jeg har mange rare søvnproblemer. Jeg har forferdelige drømmer. Søvnparalyse, natteskrekk... Det tar meg veldig lang tid å sovne. Jeg forstår ikke at noen kan sovne med en gang. Jeg synes det er kjemperart, har hun tidligere uttalt, ifølge Female First.

Vis mer

Søvnparalyse, eller søvnlammelse, er en tilstand der kroppen er helt eller delvis lammet i en begrenset tidsperiode, enten rett etter eller rett før en person sovner. Dette fører til at personen er lys våken, men ute av stand til å røre seg.

De aller fleste som opplever søvnparalyse, får også hallusinasjoner der de ser skapninger og skumle monstre på soverommet eller i senga, ifølge Lommelegen.

- Jeg vet ikke hva det er, men det gjør at jeg føler meg ubekvem hele dagen etter. Jeg har hatt samme mareritt i to måneder i strekk. Forferdelig, har hun tidligere uttalt, ifølge Expressen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 29.01.2016 Petter «Uteligger» Nyquist hadde en rar opplevelse da han for første gang på flere dager sov innendørs. Vis mer

Reddet av mamma

19-åringens søvnproblemer kan tenkes å ha en forbindelse med hennes mentale helse. Hun har tidligere vært svært åpen om at hun lider av depresjon.

Eilish var bare 17 år da hun slapp det nevnte albumet. I et åpenhjertig intervju, spilt inn i fjor i forbindelse med Grammy-utdelingen, fortalte Eilish at hun ikke trodde hun ville bli eldre enn 16 - fordi hun ikke taklet den plutselige berømmelsen.

- Jeg vil ikke være for mørk, men jeg trodde genuint ikke at jeg kom til å nå 17 år, fortalte hun i intervjuet med CBS.

Også den gang var hun tydelig på at det var foreldrene som hjalp henne gjennom depresjonen. På spørsmål om hva som reddet henne, svarte hun enkelt:

- Mamma.

LES OGSÅ: Elliot Page delte første bilde etter avsløringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer