Charlotte Perrelli:

Avslører operasjon

«Det begynte å blø og ville ikke slutte», skriver sangstjernen.

UNDER KNIVEN: Charlotte Perrelli måtte opereres. Foto: Skjermdump fra Instagram / laperelli
UNDER KNIVEN: Charlotte Perrelli måtte opereres. Foto: Skjermdump fra Instagram / laperelli Vis mer
Publisert

Den svenske Eurovision-stjernen Charlotte Perrelli (48) avslører på bloggen sin at hun har måttet gjennomføre en liten operasjon. Hun skriver at hun for et år siden oppdaget at hun hadde fått en flekk på nesen.

Perrelli beskriver flekken som opphøyd og forteller at hun fort la merke til at den var litt annerledes.

«Den begynte å blø og ville ikke slutte. Hver morgen etter at jeg dusjet begynte den å blø. Etter en stund dro jeg til legen og tenke at jeg sikkert kunne svi den bort. Det kunne jeg ikke», skriver artisten.

Videre forklarer hun at hun oppsøkte en ny lege, som ikke turte å operere på ansiktet hennes ettersom artisten jobber offentlig og ansiktet er en stor del av «pakken».

«Men på torsdag sendte de meg til en ny lege som opererte den bort, et snitt, sting og nå sendes den (flekken, journ.anm.) til analyse. Håper det ikke det er noe galt», skriver hun avslutningsvis før hun legger til at hun måtte ha teip over stinget i en uke.

I skrivende stund er det litt over en uke siden det lille inngrepet, og 48-åringen er dermed ferdig med teipen på ansiktet. Det kommer også frem på bilder i de siste blogginnleggene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer