<strong>VIL TA STEGET:</strong> Truls Svendsen er i dag barnløs og bor alene på Grünerløkka. Overfor Dagbladet kan han røpe at han håper det endrer seg med årene. Foto: NTB scanpix
VIL TA STEGET: Truls Svendsen er i dag barnløs og bor alene på Grünerløkka. Overfor Dagbladet kan han røpe at han håper det endrer seg med årene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Truls Svendsen

Avslører ønske om barn

Truls Svendsen liker en rolig tilværelse, men er åpen for forandring.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det finnes få menn som får Norge til å le like høyt som Truls Svendsen (45). Han har vært allsidige i sine TV-oppdrag gjennom årene, og har blant annet drukket seg full på rød løper, gått på ski og trent.

Nå er han tilbake på skjermen, sammen med ingen ringere enn mesterkokken Eyvind Hellstrøm (68). Sammen har de dratt ut på kulinariske reiser verden rundt, som har kokt ned til programmet «Truls à la Hellstrøm» på TV 2.

KRAMPE: I første episode av TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», reiser Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen til Japan for å starte en pop-up-restaurant, men de får problemer allerede på et gjestehus i Kyoto. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

I den forbindelse har den blide programlederen tatt en prat med Dagbladet Magasinet, der han snakker om alt fra kvinner til matvaner.

Vil bli far

Overfor avisen avslører han også at det i fremtiden kanskje blir slutt på tilværelsen som barnløs.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sier han til avisen.

45-åringen bor i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Den blir beskrevet som strøken, med skjorter som henger pent og et rent kjøkken. Han fyrer ofte i peisen, og legger gjerne på flere vedkubber av gangen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 30.05.2015 STERK KOST: Truls Svendsen inrømmer at han var redd i forkant av chili-utfordringen. Chili-entusiasten Claus Pilgaard lot seg likevel imponere. Video: Claus pilgaard/ Chili Klaus Vis mer

Han tror derfor at en fremtid med barn kan bli en endring i hans ellers relativt symmetriske liv.

Truls forklarte også at det ikke alltid vært like enkelt for ham på damefronten, og han har ofte blitt venn med jentene han har vært forelsket i.

- I tenårene ble jeg bestevenn med jentene og ikke kjæreste med noen. Jeg har hatt min del usikkerhet som alle andre, enten de er tøffe i trynet eller ikke. I tjueårene var jeg på leting etter meg selv, helt til jeg fant ut at hvis jeg bare smiler og ler og har det hyggelig og gøy, setter folk pris på meg enten jeg veier 110 eller 95 kilo, forteller han åpent i intervjuet.

Vondt brudd

Svendsen er privat når det kommer til kjærlighetslivet sitt, men har kommet med små drypp enkelte ganger tidligere. I 2014 fortalte han en historie på TV 2 som fikk nasjonal oppmerksomhet, om da hans livs store kjærlighet brått tok slutt.

Truls Svendsen var med hjem til Sophie Elise Isachsen i TV2-programmet "Truls Svendsen - oppdrag Norge". Vis mer

- Da jeg begynte å være på TV, så jeg nok mest meg selv, og ikke henne. Jeg ble rett og slett selvopptatt! Plutselig satt jeg på «Senkveld», jeg fikk eget TV-program på NRK, og jeg var gjest hos «Nytt på nytt». Da jeg kom hjem fra jobb fortalte jeg begeistret at jeg hadde møtt Linn Skåber og Jon Almås og var ikke så opptatt av hvordan hennes dag hadde vært, fortalte Svendsen om bruddet til VG.

Truls er tror derimot det at forholdet tok slutt likevel var til det beste.

- Det er umulig å si om vi hadde vært sammen i dag om jeg hadde taklet det annerledes. Jeg tror nok ikke det som skjedde var så dumt. Vi er gode venner i dag og begge to har det bra i livet, sa Truls til avisen.

I 2009 ble det kjent at Truls hadde funnet kjærligheten med journalist Målfrid Hansen, men forholdet tok slutt. Ingen av dem ville kommentere forholdet overfor Se og Hør.

Fra amatør til mester

Denne høsten er det imidlertid glede som skal stå i fokus på TV-skjermen for Svendsen. Han og Hellstrøm skal oppsøke kulinariske reisemål og restauranter i Norge og verden rundt.

Det fortalte de i opptaket av årets første «Senkveld», som ble sendt i februar. Hellstrøm skal lære bort det han kan til den glade matamatøren Svendsen.

- Men er det mulig å gjøre en gjennomsnittsnordmann til en superkokk i løpet av seks måneder?

- Det vil tida vise, men Eyvind Hellstrøm har gjort gull av gråstein før, så oppgaven burde være overkommelig.

- Vi skal ut å lete etter lidenskap - etter de beste folkene og råvarene i min verden. Den verden er det fantastisk å fortelle om, sa Hellstrøm til Thomas og Harald.

Hellstrøm lurte på hvor god han kan gjøre Truls på et halvt år.

- Det avhenger av mine evner som pedagog. Mesterkokk? jeg vet ikke, men du skal bli god. Når vi nå skal legge ut på denne reisen, føles det som jeg har fått en ny hund inn i livet mitt. Jeg har hatt sju boxere gjennom 30 år, sier Hellstrøm på «Senkveld».

Og slik svarte Truls da han ble sammenlignet med en hund:

- Du er en hyggelig fyr, Hellstrøm - helt til vi kommer på kjøkkenet.

Da svarte Hellstrøm:

- Truls er en hyggelig fyr, bare jeg slipper ham på kjøkkenet.

LES OGSÅ: Se, nå danser han igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer