Aurora Gude:

Avslører om eksen: - Angrer

Deler vond TV-erfaring.

NY SESONG: Aurora Gude er blant profilene som deltar i den neste sesongen av «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY SESONG: Aurora Gude er blant profilene som deltar i den neste sesongen av «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aurora Gude (31) er blant de seks profilene som skal vise frem hverdagen helt ufiltrert i neste sesong av «Bloggerne».

Seerne vil følge Gude gjennom flere ulike situasjoner, og får blant annet være en flue på veggen når influenseren begir seg ut på date.

- Angrer som faen

Overfor TV 2 forklarer 31-åringen at hun hadde med kameraene på slep under en date, noe hun beskriver som en klein situasjon.

Dette er derimot ikke første gang Gude viser frem kjærlighetslivet på TV. Tidligere har TV-seerne blitt introdusert for influenserens ekskjæreste, noe hun angrer på i dag.

- Jeg tenkte jo: «Hva om du slutter å date dem?», så blir du hjemsøkt av dette klippet på TV for alltid. Jeg tok med eksen min på TV en gang. Angrer som faen! Fordi nå kan folk sitte å se på meg og eksen, fem år tilbake i tid, forteller hun til TV 2.

- Jeg vil ikke se det, og jeg vil ikke at andre skal se det heller. Det er jo det dummeste man gjør, egentlig. Med mindre man virkelig er sammen, liksom – er gift, har tre barn.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Aurora Gude, foreløpig uten hell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer