Avslører nytt talent

Den travle seksbarnsfaren har blitt designer.

SNART EKTEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie forlovet seg i april i år. Foto: All Over Press
SNART EKTEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie forlovet seg i april i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Brad Pitt (48) er kjent for sitt vakre ytre, sine presentasjoner på lerreretet og sitt høyprofilerte forhold til skjønnheten Angelina Jolie (37). 

Nylig skapte han også historie ved å bli den første mannen til å fronte dameparfymen Chanel No. 5, men få visste at den dyktige skuespilleren i tillegg har et talent for møbeldesign. Sannheten er at seksbarnsfaren har vært interessert i arkitektur og design siden han gikk på videregående.

- Jeg har skisset ideer til bygniger og møbler siden tidlig 90-tallet, forteller Pitt ifølge Contactmusic.com.

Nå har han slått seg sammen med Art Deco-designeren Frank Pollaro og gjort et samarbeid på et dusin eksklusive møbler. De første møblene vil komme i begrenset produksjon, og bli signert av Pitt og Pollaro. Samlingen vil bli avduket 13 november i New York.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pitt snakker om sitt eget narkotikamisbruk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer