Alexandra Rotan:

Avslører nytt steg med kjæresten

- Han trakk det lengste strået.

NYE PLANER: Alexandra Rotan åpner seg om nye planer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NYE PLANER: Alexandra Rotan åpner seg om nye planer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor kunne artist og KEiiNO-stjerne Alexandra Rotan (27) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste.

- Ja, jeg har fått kjæreste! Jeg lykkelig. Har ingen kommentar utover det, uttalte Rotan til Se og Hør, samtidig som hun valgte å holde sin utkårede hemmelig.

Seinere samme år røpet hun likevel at det var gitaristen Markus Maaren Bastøe (29) som hadde kapret hjertet hennes.

Overfor Eidsvoll Ullensaker Blad kan Rotan nå avsløre at de tar forholdet et steg videre og flytter til hovedstaden sammen. Fram til nå har hun vært bosatt på Eidsvoll verk, men nå er leiligheten lagt ut for salg.

Dette sier Tonje Frigstad om det eventuelle samboerskapet med kjæreste Birk Ruud. Video: Rød Løper. Reporter: Jenny Emilie Aas. Vis mer

- Det er ganske vemodig da jeg har trivdes utrolig godt der, og har brukt tid og krefter på å gjøre leiligheten rålekker om jeg tør å si det selv. Men så er jo kjæresten min rålekker også, og han trakk det lengste strået, forteller hun til avisen.

27-åringen legger ikke skjul på at hjertet hennes alltid kommer til å tilhøre Råholt, men at hun synes «det blir veldig spennende å prøve ut det å bo i byen».

Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Rotan.

ETT ÅR: Øyunn Krogh har rukket å være singel i ett år, etter at hun og «Sommerhytta»-kjæresten Levi Try gjorde det slutt i fjor. Likevel føler hun det er nå den virkelig jobben starter. Reporter og video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Tidligere i år røpet Rotan overfor Se og Hør at hun møtte kjæresten da han var gitarist i KEiiNO.

- Jeg merket med en gang at han er den rette, fortalte hun.

LES OGSÅ: Isabelle Eriksen bekrefter brudd

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer