Adele Adkins:

Avslører nytt steg i forholdet

Har vært sammen med kjæresten i rundt ett år.

LYKKELIG FORELSKET: Adele nyter tilsynelatende tilværelsen om dagen. Foto: Brett D. Cove / SplashNews / NTB
LYKKELIG FORELSKET: Adele nyter tilsynelatende tilværelsen om dagen. Foto: Brett D. Cove / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter kun ett år som ektepar kom nyheten om at Adele Adkins (34) og Simon Konecki (48) skulle skilles i 2019. Paret hadde da vært kjærester i syv år og har sønnen Angelo (9) sammen.

I etterkant av bruddet har «Someone Like You»-stjernen avslørt at det var hun som ville ut av forholdet fordi hun ikke var lykkelig, men at det ikke lå noe dramatikk rundt avgjørelsen.

- Ingen av oss såret hverandre eller noe sånt. Det var bare det at jeg ønsket at sønnen min skulle se meg elske og at jeg ble elsket. Det er veldig viktig for meg. Siden den gang har jeg vært på søken etter å finne ekte lykke, forklarte hun til Vogue i fjor høst.

Tre måneder tidligere hadde romanserykter rundt Adele og sportsagenten Rich Paul (40) begynte å svirre, og i intervjuet med motebladet innrømmet sangfuglen for første gang at hun hadde fått seg ny kjæreste.

- Ja, vi er sammen. Vi er veldig lykkelige, bekreftet hun til Vogue.

Siden den gang har turtelduene dukket opp sammen ved flere anledninger, og i februar ble det også spekulert på om duoen både hadde forlovet seg og planla barn sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.