Sophie Elise Isachsen:

Avslører nytt inngrep

Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen fjernet silikonet i brystene sine i januar, nå har hun fått ny silikon.

AVSLØRER: I begynnelsen av året viste toppblogger Sophie Elise Isachsen seg frem etter at hun hadde fjernet silikonen i brystene sine. Nå har hun tatt ny silikon. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRER: I begynnelsen av året viste toppblogger Sophie Elise Isachsen seg frem etter at hun hadde fjernet silikonen i brystene sine. Nå har hun tatt ny silikon. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

24 år gamle Sophie Elise Isachsen har i lang tid vært en av landets største bloggere, og har gjennom sin bloggkarriere rukket å skape en rekke overskrifter.

I februar delte toppbloggeren flere åpenhjertige innlegg på bloggen sin hvor hun skrev om å fjerne silikonet hun har hatt i brystene siden hun la seg under kniven på sin 18-årsdag i 2012. 14. januar i år lastet hun nemlig opp et bilde på Instagram som viste at silikonbrystene var fjernet.

24-åringens beslutning om å fjerne silikonbrystene fikk stor støtte fra fansen, og blant annet tidligere glamourmodell og fitnessentreprenør Lene Alexandra Øien (37) roste Isachsen for å dele ærlig om sine kosmetiske inngrep.

Sophie Elise viste fram sine nye pupper i gatemagasinet Natt&Dag Vis mer

Tatt silikon igjen

Nå kan det imidlertid se ut til at livet uten silikonbryster ikke skulle vare evig, da toppbloggeren avslører at hun har gjennomført det kirurgiske inngrepet nok en gang. I en spørsmålsrunde på bloggen sin får 24-åringen spørsmål om hun har tatt silikon igjen, noe hun benytter anledningen til å svare på.

- Ja, det har jeg. Planen min var hele tiden å ta ut silikonet i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var drittlei av å ha store pupper, det passet ikke meg, og akkurat det kunne jeg faktisk aldri gått tilbake til, svarer Isachsen.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

Videre skriver 24-åringen at hun egentlig hadde planer om å fortsette å være uten silikon siden hun likte å ha små bryster. Men grunnet komplikasjoner med toppbloggerens venstre bryst, som ifølge Isachsen hadde problemer med å «trekke seg tilbake», og førte til at det var mye mindre enn det høyre brystet, besluttet hun å ta silikon igjen.

- Det var rart å ha en høyre pupp som var «perfekt» og ungdommelig, mens en som så ut som en sprengt ballong. Jeg trodde begge skulle bli fine, men det viste seg at de ikke ble det, sikkert fordi jeg hadde mye mer silikon i det ene enn det andre, eller at jeg ikke var nøye nok etter operasjonen og gikk raskt tilbake til trening?, fortsetter Isachsen i blogginnlegget.

Isachsen går derimot ikke inn på når hun gjennomførte det kirurgiske inngrepet.

- Føles og ser naturlig ut

Planen var ifølge 24-åringen å kun ta implantater i det venstre brystet for å jevne det ut, men skriver videre at hun fikk beskjed av kirurgen om at det ville bli rart. I blogginnlegget avslører Isachsen at hun har tatt rundt 70-80 gram med silikon i begge brystene. Dette står i stor kontrast til de 430 grammene hun hadde tidligere.

- Jeg trodde jeg hadde 200 gram før, så det er litt av en feilberegning fra meg. Jeg har faktisk ikke gått opp noen størrelser, og er enda 70B. Er liksom null forskjell på det ene brystet og stor forskjell på det andre, skikkelig rart. Det både føles og ser naturlig ut, avslutter Isachsen.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Isachsen.

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

- Åpenbart at jeg har operert rumpa

Som tidligere nevnt har toppbloggeren vært åpen om sine kirurgiske inngrep tidligere, og i fjor besluttet hun endelig å bekrefte spekulasjonene som hadde svirret om at hun hadde operert rumpa. Det gjorde hun i tv-serien «Sophie Elises verden», ifølge TV 2.no.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sa Sophie Elise til kameraet, ifølge kanalen.

Se dette innlegget på Instagram

Venice Beach 🌊

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sa hun i episoden.

LES OGSÅ: Hardt ut mot Sophie Elise: - Norges dårligste og farligste forbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer