Kylie Jenner:

Avslører nytt familiemedlem

Kylie Jenner viste frem familiens nyeste tilskudd.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Kylie Jenner postet søndag ferske videoer av sitt nye familiemedlem. Foto: Reuters/Danny Moloshok/NTB
NYTT FAMILIEMEDLEM: Kylie Jenner postet søndag ferske videoer av sitt nye familiemedlem. Foto: Reuters/Danny Moloshok/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den verdenskjente realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (24) bruker å tiltrekke seg massiv oppmerksomhet gjennom flere kanaler, og hvert steg hun tar blir lagt grundig merke til.

Denne gangen er det imidlertid Jenners ferskeste Instagram-story som får mest oppmerksomhet. Søndag delte hun nemlig to korte videoer av familiens aller nyeste tilskudd.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Nytt familiemedlem

24-åringen viste stolt frem en søt liten kattunge til sine svimlende 293 millioner følgere. Gjennom de to videosnuttene får vi se en liten oransje-hvit katt som spankulerer nysgjerrig rundt, hvor den til slutt kommer gående mot kameraet i sollyset.

Medier som US Weekly og People har også omtalt saken.

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen la derimot ikke til noe som helst bildetekst eller annen informasjon. Men ifølge de amerikanske nettstedene vet vi at kattungen bare er ett av hennes mange kjæledyr.

KATTUNGE: Kylie Jenner delte videoer av sin nye kattunge. Foto: Instagram / @kyliejenner
KATTUNGE: Kylie Jenner delte videoer av sin nye kattunge. Foto: Instagram / @kyliejenner Vis mer

Fra tidligere har hun hundene Norman, Bambi, Rosy, Harley og Kevin.

Selv om Jenner nå har ønsket et nytt familiemedlem velkommen i sin luksusbolig i Los Angeles, er det ikke lenge til det vil komme enda et nytt medlem å hilse på.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Lykkeligste dagen i mitt liv

Jenner sjokkerte verden da hun i 2018 annonserte at hun og rapperen Travis Scott (30) hadde blitt foreldre til lille Stormi Webster (3) - uten å ha informert fansen om at de ventet barn.

Noen år senere begynte ivrige fans å spekulere nok en gang om paret var gravide på ny. Tilbake i september bekreftet Jenner omsider ryktene i et innlegg på Instagram, der postet hun en video som viste en positiv graviditetstest.

FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019 Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har datteren Stormi (3) sammen, og venter sitt andre barn. Her er familien fotografert i 2019 Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Det er neste år i februar at hun har termin, og vil da ta imot sitt andre barn med Scott.

I videoen delte Jenner også flere klipp fra svangerskapet. Fansen fikk blant annet se de første reaksjonene på familieforøkelsen, bli med paret på ultralyd og høre babyens hjerteslag.

- Er du gravid? Dette er en av de lykkeligste dagene i mitt liv, sa Kris Jenner da hun innså at hun skulle bli bestemor på ny.

LES OGSÅ: - Skjønner ikke hvordan dette ble snudd på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer