Avslører nyheter om privatlivet!

Slik beskytter kjendisene seg fra uønskede presseoppslag....

VILLE SKÅNE SEG SELV: Guro Huseby og Svein Are Trollsås fortalte om deres brudd via en felles epost. Årsaken til at de sendte ut den var at de ville skåne seg selv for uønsket presse.  Foto: Privat
VILLE SKÅNE SEG SELV: Guro Huseby og Svein Are Trollsås fortalte om deres brudd via en felles epost. Årsaken til at de sendte ut den var at de ville skåne seg selv for uønsket presse. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke kunngjorde TV 2-paret Isabella Martinsen og ektemannen Finn-Erik Rognan at de har valgt å gå hvert til sitt via nettsamfunnet Twitter.

- Min kone Isabella og jeg gjorde det slutt for noen uker siden. Bestevenner, ukomplisert og vi bor fremdels sammen. En fantastisk kvinne som gjør livet, skrev TV2-reporter Rognan på profilen sin.

Martinsen og Rognan er imidlertid ikke de første som avslører samlivsbrudd eller andre nyheter om sitt privatliv gjennom bruken av internett, skriver VG.

Tidligere i vinter kunne nemlig popbabe Tone Damli Aaberge og kjæresten Simen Wardenær bekrefte at deres forhold var over gjennom en pressemelding sendt fra Tones manager David Eriksen.

Kun uker etter bestemte også "Jakten på kjærligheten"-paret Guro Huseby og Svein Are Trollsås å sende ut en felles e-post til norske redaksjoner for å fortelle at deres forhold hadde tatt slutt.

Tidligere har det bare vært de aller største kjendisene i landet som har sendt ut pressemeldinger og e-poster om privatlivet til pressen. Nå er det stadig flere som twitrer og blogger.

Ifølge Guro Huseby var det et helt bevisst valg fra henne og Svein Ares side å sende ut mail om bruddet.

- Vi ønsket å skåne oss selv. Det er en belastning å se seg selv i mediene, spesielt i en sak som dreier seg om personlige følelser. Én journalist lager den første saken, så blir en nedringt av alle som vil lage sin egen vri. Vi sendte ut e-posten for å unngå dét, sier hun til VG.

TV 2-reporter Finn-Erik Rognan innrømmer også at han og Isabella  la ut Twitter-meldingen deres bevisst.

- Vi diskuterte innholdet og la ut teksten i fellesskap, for å forhindre spekulasjoner, sier han til avisen.

Det er imidlertid ikke bare norske kjendiser som legger ut privat informasjon om sine kjærlighetsforhold på internett. Stadig flere internasjonale kjendiser har også blitt "fans" av nettsamfunn som Twitter og Facebook.

Blant andre er superstjerner som Demi Moore, Ashton Kutcher, Lindsay Lohan, Britney Spears og Lily Allen hyppige brukere av sine profiler på Twitter.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå føles alt så håpløst!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer