Kim Kardashian skilles:

Avslører nye detaljer

Dette skal skje med Kim Kardashian og Kanye Wests noe utskjelte hjem.

SKILLES: I februar ble det kjent at Kim Kardashian og Kanye West skiller seg. Foto: Felipe Ramales/ Splash News/ NTB
SKILLES: I februar ble det kjent at Kim Kardashian og Kanye West skiller seg. Foto: Felipe Ramales/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få detaljer har blitt kjent, etter at det ble kjent at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (46) skilles.

Paret selv holder kortene tett til brystet, men TMZ har tidligere kunnet avsløre at realitystjernen har søkt om delt omsorg for parets fire barn, North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

I tillegg til at det tidligere ekteparet er enige om fordelingen etter bruddet, skal de også ha hatt en ektepakt, ifølge kjendisnettstedet.

Nå kommer det imidlertid frem flere detaljer rundt skilsmissen og planene fremover.

SLUTT: Det går mot slutten for realityserien «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper Vis mer

Flytter ikke

En god stund før skilsmissen ble kjent, ble det rapportert om at rapperen hadde pakket med seg sakene og flyttet til familieranchen i Wyoming. Det skal han ha gjort tidlig i desember, og Kardashian skal siden ha bodd sammen med barna i deres Hidden Hills-hjem i Calabasas.

Huset, som blant annet er designet av West, har paret bodd i så lenge de har hatt barn.

Siden West pakket bagen og flyttet til Wyoming, har det blitt heftig spekulert blant fansen hvorvidt «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen beholder hjemmet hun har delt med ektemannen, eller om hun er på utkikk etter en ny start i et nytt hjem.

Ifølge Us Weekly er det derimot det første alternativet som reflekterer hva som faktisk er planen.

En kilde bekrefter nemlig overfor magasinet at Kardashian beholder hjemmet, som dessuten ligger kun et steinkast unna de fleste andre i Kardashian-familien.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

Ble refset

Huset det er snakk om ligger som nevnt i populære Hidden Hills, en liten kjøretur fra Los Angeles. En rekke andre kjendiser har bodd og bor fremdeles i samme strøk, deriblant Drake, Jennifer Lopez og Katie Holmes, for å nevne noen.

Hjemmet Kardashian bor i har en rekke ganger fått stor oppmerksomhet, mye på grunn av den minimalistiske og nesten sterile stilen, men også fordi familien ofte dekorerer hjemmet til det ekstreme til forskjellige anledninger.

Til Halloween var hele innsiden av huset dekket i falsk spindelvev, og før jul fikk hun kritikk for å dekorere huset til jul på en måte som fikk det til å se «kaldt og ubebodd» ut, og noen mente til og med at det kunne minne om et likhus.

I høst viste stjernen frem hjemmet sitt i magasinet Architectural Digest - hvor man fikk et innblikk i hvordan Kardashian og West hadde valgt å designe det.

Holder seg tause

Som nevnt holder både Kardashian og West seg tause om skilsmissen. Førstnevnte har imidlertid blitt observert ute med gode venner og et stort smil om munnen etter nyheten ble kjent - og det ser ut til at hverdagen går videre som før.

Det kan altså virke som at 40-åringen blant annet tilbringer tid med gode mennesker for å komme gjennom denne vanskelige tiden, noe som også ble hevdet kort tid etter at skilsmissen ble kjent.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Selv om Kim og Kanye har vært fra hverandre i flere måneder, var det fremdeles emosjonelt for Kim å faktisk søke om skilsmisse. Hun tilbrakte helgen ved å ta vare på seg selv og barna. Hun tilbringer tid med moren sin, søstrene og har ikke jobbet, hevdet en kilde overfor People i februar.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer