Joe Jonas og Sophie Turner:

Avslører nye detaljer rundt bryllupet

Stjerneparet tar med seg bryllupsgjestene utenlands.

SNART RETTE EKTEFOLK: Joe Jonas og Sophie Turner går en spennende tid i vente. Foto: NTB Scanpix
SNART RETTE EKTEFOLK: Joe Jonas og Sophie Turner går en spennende tid i vente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag ble stjerneparet Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) erklært mann og kone i en eventyrlig seremoni på Taj Umaid Bhawan-palasset i India.

Nestemann ut er dermed storebror Joe Jonas (29) som er forlovet med «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (22).

Duoen forlovet seg i 2017, og annonserte den gledelige nyheten via bildedelingstjenesten Instagram.

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

«Jeg sa ja», skrev Sophie til et bilde av parets hender, der hun på ringefingeren har på seg en iøyefallende diamantring.

Detaljene rundt parets bryllupsplaner har i lang tid vært ukjent, og senest i mai var ikke engang Jonas-familien sikre på når bryllupet ville finne sted.

- Jeg vet egentlig ikke når de skal gifte seg engang, så dette blir nok bare en stor feiring av Joe. Vi får finne på noe moro, sa den eldste Jonas-broren, Kevin Jonas (31), til US Weekly i forbindelse med Joes utdrikningslag tidligere i år.

Nå er derimot enkelte detaljer rundt det kommende bryllupet avslørt, takket være en av bryllupsgjestene.

BLE INSPIRERT?: Sophie Turner og Joe Jonas var blant gjestene i det spektakulære bryllupet til Priyanka Chopra og Nick Jonas i New Delhi i starten av desember. Foto: Reuters/ NTB scanpix
BLE INSPIRERT?: Sophie Turner og Joe Jonas var blant gjestene i det spektakulære bryllupet til Priyanka Chopra og Nick Jonas i New Delhi i starten av desember. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Gifter seg til sommeren

Det er Sophies livsstils-coach, Mike Bayer, som har avslørt detaljene.

Nylig delte han nemlig en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram, som forteller både når og hvor bryllupet vil finne sted. Invitasjonen ser ut til å være en boks laget i tre, med påskriften «Sophie og Joe 2019 Frankrike»

Innlegget er i senere tid fjernet, men har blitt repostet på en fan-bruker, ifølge US Weekly. En kilde har bekreftet til nettstedet at bryllupet står til sommeren.

Det kan dermed se ut til at Joe og Sophie spiller videre på temaet fra forlovelsesfesten de holdt i november i fjor, der de feiret på det fransk-italienske spisestedet Mamo i New York.

Kjendisgjester

Med tanke på hvor involvert Sophie var i Nick og Priyankas bryllup, der hun blant annet var med på brudens utdrikningslag i Amsterdam, tyder mye på at Priyanka vil være til stede når Sophie går til alters til sommeren.

Også 22-åringens medskuespiller i «Game of Thrones», Maisie Williams (21) vil være til stede, og hun har ifølge Harpers Bazaar allerede blitt spurt om hun vil være brudepike.

GODE VENNER: Sophie Turner og Maisie Williams spiller søstre i tv-suksessen «Game of Thrones», og har et nært forhold også i virkeligheten. Her er de avbildet på den røde løperen sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Sophie Turner og Maisie Williams spiller søstre i tv-suksessen «Game of Thrones», og har et nært forhold også i virkeligheten. Her er de avbildet på den røde løperen sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kunne 21-åringen avsløre under et radiointervju med Radio Times, der hun ble spurt om hun ville være brudepike.

- Det er jeg allerede, svarte hun.

Saken fortsetter under.

Åpnet opp om forholdet

Det kommende ekteparet ble for første gang observert sammen under MTV Europe Music Awards i 2016, og allerede da begynte spekulasjonene å rase.

- Hun har vært interessert i ham lenge, men hun begynner å like ham mer og mer, sa en kilde til People den gang.

Under Golden Globe-nachspielet året etter, fyret de opp under ryktene om at de to var blitt et par, da de skal ha kysset offentlig, ifølge Us Weekly.

Duoen holdt lenge tett om forholdet, og i mai 2017, flere måneder etter at de ble et par, åpnet hun opp i et større intervju med InStyle.

Der forklarte hun blant annet hvilke fordeler hun mener det er å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, og man føler seg ikke som en idiot om man sier: «Agenten min sier at jeg ikke kan gjøre dette...», sa 21-åringen den gang.

LES OGSÅ: - Hvorfor må kvinner fortsatt finne seg i slik dritt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer