Kanye West og Irina Shayk:

- Avslører nye detaljer om romansen

«Han tror de kan bli et veldig kult 'power'-par».

HETT: Kanye West og Irina Shayk skaper stadig nye overskrifter. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/NTB
HETT: Kanye West og Irina Shayk skaper stadig nye overskrifter. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/NTB Vis mer
Publisert

Etter at bruddet mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) ble kjent i februar har de både sammen og hver for seg sørget for en rekke overskrifter i pressen.

Det har blitt spekulert i alt fra hvem som gjorde det slutt, om de dater andre og til hvem som får omsorg for barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Avbildet sammen i Frankrike

Sist måned begynte også ryktene å svirre om at rapperen hadde et godt øye til supermodellen Irina Shayk (35).

Til tross for at ingen av dem foreløpig har kommentert det angivelige forholdet selv enda, så har de heller ikke gjort noe som helst for å prøve å avkrefte en mulig romanse.

Da Kanye fylte 44 år forrige uke inviterte han nemlig med seg Irina til Frankrike for å feire. Dette plukket en rekke medier plukket, og Daily Mail sikret seg også bilder av duoen sammen.

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste», skrev nettstedet.

Tidligere denne uken hevdet Us Weekly at Kim Kardashian, som var gift med West i nesten syv år, slett ikke skal være lei seg over eksmannens nye romanse. Snarere tvert imot.

- Kim er genuint glad på Kanyes vegne og ønsker at han skal gå videre, fortalte en kilde til nettstedet, og fortsatte:

- Hun synes Irina passer perfekt for ham.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

«Lett å ha med å gjøre»

Torsdag avslører en ny kilde til Us Weekly flere detaljer rundt det ferske forholdet.

- De har datet i et par måneder nå. Det startet med at de snakket sammen, til at de møtte hverandre for så å dra på bursdagstur sammen. Kanye elsker at Irina er en avslappet person som er lett å ha med å gjøre, forteller en kilde til nettstedet, og legger samtidig til at det var Kanye «som tok kontakt med henne først».

West skal spesielt sette pris på Shayks sterke tilknytning til motebransjen.

- Han elsker at hun er en veletablert og respektert modell, og han elsker innflytelsen hun har i moteverden. Han tror de kan bli et veldig kult «power»-par, fortsetter kilden.

Gamle bekjente

West og Shayk fikk først kontakt med hverandre for mer enn ett tiår siden. Supermodellen dukket nemlig opp i rapperens musikkvideo til låten «Power» i 2010, der hun spilte en engel.

Vis mer

To år etter, i 2012, gikk hun på catwalken for klesmerket hans Yeezy under moteuken i Paris.

- Jeg ser på Kanye West som et av de sjeldne mennesker som kommer med nye ideer til verden. Han brakte kunst inn i musikken, og nå slipper han løs sin lidenskap for mote og det synes jeg er helt fantastisk, skrøt Shayk av rapperen til Popsugar den gang.

Fra 2015 til 2019 var 35-åringen kjæreste med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46), og sammen har de datteren Lea de Seine (3).

Tidligere denne måneden skrev også Us Weekly at Kim Kardashian skal ha visst om romansen mellom eksmannen og supermodellen før nyheten ble kjent i media. Og hun skal ha vært takknemlig for at West valgte Shayk fordi hun er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

- Kim så hvor respektfull Irina var etter at hun gjorde det slutt med Bradley, fortalte en kilde til nettstedet nylig, og la samtidig til at «Kim ikke ønsker å se Kanye med en kvinne som er villig til å snakke med pressen».

LES OGSÅ: - Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer