Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Avslører nye detaljer om bryllupet

Om et drøyt år skal Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen bli smidd i hymens lenker. Nå deler paret nye detaljer om bryllupet.

GIFTEKLARE: Om et drøyt år skal Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen gifte seg i Italia. Nå avslører de nye detaljer om bryllupet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GIFTEKLARE: Om et drøyt år skal Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen gifte seg i Italia. Nå avslører de nye detaljer om bryllupet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember i fjor kom den gledelige nyheten om at «Farmen»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) og Dag Otto Lauritzens sønn, Stian Lauritzen (31) hadde forlovet seg. Nyheten delte paret med hvert sitt bilde på Instagram-profilen sin.

Siden den gang har paret storkost seg med tilværelsen som forlovet, og er allerede godt etablerte med både hund, bil, og nytt hus.

Hundre gjester

Onsdag gjestet paret «God Sommer Norge», og i den anledning gikk de nærmere inn på bryllupsplanene sine. Tiril har tidligere fortalt til Se og Hør at bryllupet skal finne sted 8.august 2020 - en dato de ifølge Lauritzen satt allerede første uken de møttes.

Paret møttes nemlig for første gang under en OL-samling i 2017, men fikk bare møttes et par ganger før de tilbrakte syv uker fra hverandre grunnet jobb. Da de først fikk tid sammen valgte de å reise på en ferie til Spania.

- Da vi var i Spania tullet vi med at vi skulle gifte oss 8. august 2020, så vi markerte datoen i kalenderen. Og nå skal vi faktisk gifte oss den datoen, forteller Tiril til «God Sommer Norge», ifølge TV 2.

Paret forteller videre at de fleste avgjørelsene for bryllupet allerede er tatt, og avslører at rundt 100 gjester blir invitert til Lucca i Italia, der bryllupet skal være.

Det ser også ut til at Tirils kommende ektemanns far, Dag Otto Lauritzen (62), har hatt en finger med i bryllupsplanleggingen. Han er nemlig noe av grunnen til at paret valgte stedet.

- Pappa elsker Lucca. Han har kontakter som har bodd der i tjue år, som kan hjelpe oss litt, forteller Stian.

Tiril legger til at svigerfaren også har meldt seg frivillig til å ta med bryllupsgjestene på en guidet sykkeltur i området.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant årets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

Måtte vente med frieriet

Da de to turtleduene avslørte i 2017 at de hadde funnet lykken, fortalte 24-åringen overfor TV 2 at det føltes ut som om de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært sammen i fire måneder.

- Han falt pladask. Han sier jeg lurte han trill rundt. Jeg er kanskje litt enig i det, sa Tiril den gang.

Til «God Sommer Norge» onsdag, konstaterer de begge at det var kjærlighet ved første blikk, og Stian røper at de snakket om ekteskap etter bare noen måneder sammen, men at han ventet med å fri til det var «sosialt akseptabelt».

- Vi vet at vi har gjort ting fortere enn det som kanskje er vanlig i dag, men vi har «driti» helt i det og gjort alt i vår egen rekkefølge, legger Tiril til.

Ble lurt trill rundt

Frieriet fant sted 7.desember i fjor, og begynte som en kalendergave fra Stian til 24-åringen.

- Jeg fatter det ikke helt, han lurte meg trill rundt, sa en lattermild Tiril til Se og Hør den gang.

Videre avslørte hun hvordan frieriet utspilte seg.

- Han ga meg først en liten gave som var en kalendergave med en pakke Love Hearts, Pez-godteri med Superwoman og lommetørkler. Jeg synes det var så koselig og begynte nesten å gråte, sa hun, og fortsatte:

- Da tok han tak i meg og gikk ned på kne. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og måtte nesten holde meg fast.

LES OGSÅ: Skiskytterstjernen skal bli pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer