Stein Erik Hagen:

Avslører ny kjæreste

Stein Erik Hagen (66) har funnet lykken med Bendik (28).

NY KJÆRESTE: Stein Erik Hagen har funnet lykken på ny etter bruddet i fjor. Det bekrefter han overfor Se og Hør. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Stein Erik Hagen har funnet lykken på ny etter bruddet i fjor. Det bekrefter han overfor Se og Hør. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stein Erik Hagen (66) er en av landets desidert rikeste menn, og har preget norske avis- og magasinspalter like lenge som han har vært aktiv i forretningsverdenen.

Etter å ha overtatt for faren, tok det ikke mer enn noen tiår før «Rimi-Hagen» hadde lagt hele Norge for sine føtter med sine dagligvarebutikker. Siden 2006 har han vært styreleder og storeier i Orkla, samt toppsjef i sitt eget familieselskap Canica.

Privatlivet hans har også fått mye oppmerksomhet, og kanskje spesielt kjærlighetslivet. Nå kan Se og Hør avsløre at han har funnet lykken på ny.

Les hele det eksklusive intervjuet om det nye forholdet, samt om Hagens tidligere forhold med TV-profil Halvor Bakke (51) - og se bildene - på Se og Hør Pluss her.

Forelsket

I 2019 ble han kjæreste med kirurgen Nicolay Andreas Herud (33). De to viste seg sammen i flere offentlige sammenhenger. Forholdet tok slutt i fjor, men Hagen har allerede funnet en ny kjæreste - nemlig 28 år gamle Bendik.

Faksimile: Se og Hør
Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg er meget tilfreds med privatlivet mitt nå om dagen. Det skal jeg ikke benekte. Nå har vi bodd under samme tak i to år - og Bendik beriker livet mitt til fulle, avslører Stein Erik kjæresten.

Hagen mener selv at aldersforskjellen, som er på 38 år, er irrelevant.

- Det raker heller ingen. At vi har det bra i lag, er det viktigste. Hvis Bendik er moden for alderen, er jeg ung for min alder. Da blir ikke avstanden så stor, sier han.

Les resten av intervjuet, hvor Stein Erik Hagen forteller om hvordan paret møttes, hvordan det er å bo sammen og om hvordan kjæresten holder ham ung, på Se og Hør Pluss her.

Flere friere

Da Hagen i 2015 fortalte offentligheten at han er homofil, hadde forretningsmannen lagt to ekteskap med kvinner bak seg. Nyheten fikk bred omtale i norske medier, og firebarnsfaren kunne kort tid senere røpe at han hadde fått en god del friere.

RASER: Milliardær raste mot Golden-vits etter «Nytt på Nytt». Video: NRK. Reporter: Emma Dalen. Vis mer

- Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-årene visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han under innspillingen av «Skavlan».

Støtte fikk han også fra sin nærmeste familie, noe datteren Camilla Hagen Sørli har vært åpenhjertig om overfor VG i 2015.

- Det var flott, og vi støtter ham fullt ut. Vi elsket ham som hetero og bifil og vi elsker ham som homofil. Han er verdens beste pappa og bestepappa for våre barn, sa hun om sin far og la til:

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

- Vi er en svært nær og åpen familie med mange mine, dine og våre. Mangfold er noe vi setter høyt og de verdier har alltid vært viktige for mine foreldre. Og selv om det kanskje ikke har vært helt A4, men hva er egentlig A4, uttalte hun.

Hagen har, som nevnt over, vært gift to ganger tidligere. Sist med den nå avdøde Mille-Marie Treschow, der paret ga hverandre sitt ja i 2004. De gikk fra hverandre i 2012.

LES OGSÅ: Mystisk detalj forbauser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer